![]() |
Cumpar radiator Vectra
2nd hand! M`ar ajuta orice informatie, daca ati vazut pe la dezmembrari sau ceva de genul... Thanks!
|
banuiesc ca al tau este spart ori la gatu de sus unde crapa mereu, sau la bazinu de retur.
am si eu 2 radiatoare de vectra dar sunt sparte ambele. unul nou am gasit pe la 5 mil, mai sunt si la 9-10 mil. degeaba cumperi la mana a2a ca daca ti s-a spart si nu-ti dai seama in mers faci praf motorul. mai bine il cumperi nou. incearca la 0722.205.641 dezmembrari opel zona berceni langa meridian mai incearca la 0722.804.193 bafta |
e din Craoiva........ :lol:
|
Nu conteaza, oricum vin in weekend in Bucuresti... Deci ma ajuta foarte mult !
|
Re:
Quote:
de cand dni ? daca s-a spart si nu mai ai apa... ti se incinde motoru de il ia dracu in 5 minute... ajunge la 100 de grade, ceea ce nu e normal, nu ? si daka are termostat pe masina, atunci face foarte mare presiune si ies numa aburi ca-n filme pe undee spart...si vezi pe langa capota, eu asa am patit |
pai io ce am zis ma... ajunge la 100 de grade si f*** motoru daca nu-ti dai seama, mai ales ca o femeie nu cred ca s-ar oprii sa ridice capota. ma refer in general.
am gasit si la 9-10 mil noi dar si la 4-5 mil tot noi. e de belea cu radiatoarele astea, eu cel putin l-am rezolvat :D tox... spor la vanzare :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning