![]() |
Recomandare user: TEO_VL
10 Attachment(s)
Acuma 2 ani am pus un kit de Xenon la userul TEO_VL. Marca Thunder, garantie 2 ani.... Nu a fost nevoie de garantie, in acesti 2 ani nu au facut nici o faza naspa...nici macar sa palpaie vreunul sau sa se aprinda pe rand. Preturile destul de mici tinand cont ca montajul este inclus si se face ca la carte, fara fire aiurea, fara lipituri, fara improvizatii.
Recomand cu incredere P.S: am pus unele poze cand mi-a montat si angel eyes-ul si proiectoarele ( nu aveam ), instalatie electrica + buton...etc... Mai multe dovezi fata de ce am pus eu aici: https://forum.4tuning.ro/358-zona-com...luni-poze.html |
Re: RECOMANDARE TEO_VL
2 Attachment(s)
am montate de TEO xenoane de aproape 1 an 8000K si nu am avut probleme, chiar daca o buna periaoda de timp am avut xenoanele cuplate pe un modul, care le aprindea de fiecare data cand deschideam masina. chiar daca le aprindeam sid e 20ori pe zi, sunt in perfecta stare de functionare.
am montate ANGEL EYES PE FARURI ZKW cu ceva timp in urma+curatat faruri+curatat lupa. am stat langa el de curiozitate si mi se lause mie uitandu-ma :)))) are rabdara. iar pretul in comparatie cu "restul" este fff bun. ms teo! |
Re: RECOMANDARE TEO_VL
Daaaaaaa......mare mester Teo de la Valcea ;)
Dar parca totusi e prea bibilitor :lol::lol::lol: Cateodata parca prea ma enerveaza cand bibileste si-si da toata silinta la unele lucruri minore :lol: Pertotal, om de nota 10, ce sa mai ;) |
Re: Recomandare user: TEO_VL
Aveti grija de el atunci!
Il recomand e serios! |
Re: Recomandare user: TEO_VL
MULTUMESK FRUMOS BAIETI:oops::oops::oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:45. |
- Copyright 2026 4Tuning