![]() |
Daewoo Nubira I CDX
6 Attachment(s)
Va salut !
Vand Daewoo Nubira I este varianta CDX are 79.000 km , an 1999, nu a fost implicata in accidente sau ceva de genu, masina este impecabila . Motor : 1.6 , 16v, 105 cp Dotari : ABS,ESP,Airbag , geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, jante aliaj, alarma, airbag, radio/CD(minicombina), servo directie, proiectoare ceata,Inchidere centralizata, scaune lombare . Varianta full (fara piele). Masina este intretinuta tinuta mai tot timpul in garaj . Pret : 2800 e Numere de contact : -0726008630 -0762134967 |
Re: Daewoo Nubira I , Varianta CDX
ESP-ul e decuplabil?:rolleyes2 La combina functioneaza cd-ul?
|
Salut ! deci functioneaa totul la ea , este masina de familie . De esp nu stiu ce sa spun l-am intrebat pe tata si el cum face decat schimburi de filtre / ulei si revizi alte chestii dastea , mi-a dat din umeri si mi-a spus ca nu e decuplabil :D
Masina se poate vede oricand , se accepta orice test . Pentru orice intrebare va stau la dispozitie la numerele de telefon afisate mai jos sau trimiteti-mi mesaj prin p.m. . |
Nubira nu a avut esp :rolleyes2
|
As dauga ca nici pe Nubira1 nici pe 2 nu a fost montat esp , cel putin cele de pe piata Ro
http://www.autoevolution.com/engine/...a-1997-16.html Spune-mi te rog un consum real in oras ( Bucuresti ) |
In oras 10 % si in afara 6-7 % depinde cat de sportiv esti .
@Cu esp`ul imi pare rau am urmarit pe net la dotari mai multe variante CDX ca si aceasta si am vazut ca au scris mai toti esp , si am crezut ca are . |
Cu ESP-ul ne-am lamurit. Acum astept sa mai scazi consumul extraurban ca e cam mare.;)
|
Ce insinuezi ?
Eu l-a intrebat pe tata asta mi-a spus asta am scris , spui ca e prea mic ? daca masina a primit de fiecare data cand a cerut schimbare de ulei/filtre si alte chestii normal ca merge super ok . Daca ai vreo intreabare astept un p.m. sau daca va e mai usor vorbiti direct cu tata : Numere de contact : -0726008630 -0762134967 |
Salut Pretul este fix ?
|
Salut ! Pretul ramane fix , daca doriti puteti suna la unul dintre numarelele afisate si discutam mai multe ! Multumesc
Numere de contact : -0726008630 -0762134967 |
Up ! ...
|
UP! Numere de contact : -0726008630 -0762134967 |
Re: Daewoo Nubira I CDX
1 Attachment(s)
Numere de contact : -0726008630 -0762134967 |
S U S ! Numere de contact : -0726008630 -0762134967 |