![]() |
Renault Clio Hatchback 2006
3 Attachment(s)
După 4 ani de "chinuit" Matizul, am decis sa îmi iau un Renault! :)
An fabricație : 2006 Motor : 1.2 16V (75 cp) Kilometri : 60.000 Dotări : geamuri electrice față, reglaj scaun șofer pe înălțime, volan reglabil, CD-player cu 4 boxe + 2 tweetere, închidere centralizată din fabrica, 2 air-baguri, servo-direcție electronică, AC manual, ... Sunt foarte mulțumit de mașina (având în vedere că am venit 400 de km CT-BV fără nici un fel de problemă)! Săptămâna aceasta am schimbat cam tot ce era de schimbat la partea mecanică (distribuție, pompă apă, curele, filtre, ulei motor, ulei cutie), și urmează ca mâine să îi fac direcția și cam atât deocamdată! Vizual, are o înfundătură pe ușa dreapta spate și mici zgârieturi care vor dispărea curând! Planuri de viitor : jante aliaj (sper originale renault), folie geamuri, și mai văd eu ... :rolleyes2 |
Re: Renault Clio Hatchback 2006
N-ai avut rabdare pana ar fi dat un pic caldura sa pui stickeru :) Hai bafta cu Clio-u si fa-l frumos ca Matizu. Pune-ti buza de Laguna, cum am eu, ca da mai bine :D
|
Multumesc Robert! L-am pus sa nu mor de curiozitate cum arata :lol: ... dar s-a lipit super ok si la -15 grade! Celalalte le pun cand punem pe masina si ce am vorbit! :-P
|
Bine ca nu ti le-am facut mai mari astea cu F1 ca vad ca pica bine si sunt discrete.
|
Sa o stapanesti sanatos.
Eu as da jos stickerele alea tinand cont ca nu e f1 team. :rolleyes2 |
Felicitari Razvan,chiar aseptam cu nerabdare,ce surpriza ne vei face.
S-o stapanesti sanatos,ce planuri ai pentru ea? Doar Jante si alea originale? |
Quote:
Quote:
Quote:
Multumesc Gabi! :hug: |
Frumos Clio..ma bucur ca incep sa mai apara Clio-nisti..
Sa il stapanesti sanatos ! |
traiti-ar Clio-ul! Spor la treaba cu el, si mai gandeste-te putin la faza cu "jante originale" :D ti-am mai trimis offline-uri pe yM! Bafta in sesiune!:D
|
Pune jante OEM dar minim 16 + suspensie sport foarte joasa si vopsite ceva tipator :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Sa o stapanesti sanatos si in mod sigur o sa iasa ceva frumos.
|
4 Attachment(s)
Multumesc Lucian!
New ... deocamdata astea o sa fie pe masina cand vine vara ... :lol: |
Sa o stapanesti sanatos, si s-o faci mai frumoasa decat Matizu :D (mersi de link)
|
Neaparat jos cu ea :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
- Copyright 2026 4Tuning