![]() |
Audi A4 1.9TDI 90CP
7 Attachment(s)
Salutare! am si au un a4 b5 din 2001 1.9TDi 90 cai + un cip de 30, am masina de vreo 3 ani si inca nu am scimbat nimic pe ea in afara de jenti, am pus pe 17 si sistemul audio, xenoane avea pe faza scurta. dotari de fabrica: abs, climatronic, pilot automat, 2 geamuri electrice, oglinzi elec. incalzite si heliomate, volan reglabil de piele, 10 airbag-uri...m-am hotarat sa ii m-ai dau ceva caluti si sa schimb si sistemul de franare.
Imi poate spune cineva cu ce sa incep? |
Re: Audi A4 1.9TDI 90CP
frumoasa masina si jantele din primele poze dau chiar bine...fratele geaman la a mea :lol:..bafta in continuare cu modificarile..
|
frumoasa masina.. arata foarte bine cu jantele pe 17" dar ar arata si mai bine daca ai coborao putin:D
Bafta cu ce ti-ai propus! Sa o stapanesti sanatos:oops: |
de cand am scimbat rotile s-a ridicat putin si in vara am scimbat telescoapele si am vazut din nou o innaltare... am pus telescoape originele noi. o sa lucrez si la telescoape, doar sa vad cum stau cu fondurile...ms oricum
|
am o mica problema... pe timp de iarna sau ploaie, se aburesc geamurile la masina chiar daka am schimbat filtrul de polen...nu stiu dak mai este altceva de schimbat sau trebuie curatat ceva...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:44. |
- Copyright 2026 4Tuning