![]() |
Maşina mea: My Little Corsa 1.4 SI
10 Attachment(s)
Salut ! Numele meu este Chyry sunt un pusti de 18ani cu ambitii mari ! Din decembrie detin o corsa b inmatriculata ! ca dovada a faptului ca nu sunt un sofer experimentat daca as putea spune,am reusit sa lovesc masina inainte de Craciun ( impact cu un logan ) ...
Inca de la inceputul achizitionarii masinii,dansa a trecut prin service-uri pt anumite reparatii si consumabile ! bucsi directie geometrie etc ... apoi nefericitul incident sa intimplat ! am reusit sa aduc masina pe picioare! schimbat : capota,bara fata,faruri,radiator,trager,suporti trager etc, ... la o saptamana am considerat ca ar da frumos niste jante r15 desii in talon am r14 ... am cumparat de la un tip o pereche de jante OZ r15 incaltate ... apoi brusc am observat ca imi trage stanga si ca imi atinge in aripa (aparatoarea de noroi) am duso la autosoft si mi-au spus ca e stramba roata stanga ! ... momentan masina se afla din nou in service schimbat:bascula stanga,capete de bara,bielete ... in concluzie sunt un ghinionist ! dar vreau sa fac ceva usor usor din aceasta buburuza ! Dotarile masinii ... Geamuri electrice AC (nefunctional lipsa freon) Servodirectie... Motor : 1.4 cmc versiunea S.I. JOY 80cp ! In materie de Sound ! pana in momentul de fata au trecut prin aceasta masina 3 amplificatoare :D si 3 subwoofere ! Momentan linia audio este formata din : Player mp3 Pionner,Amplificator Pionner,Woofer Blaupunkt Mistyk Series,Boxe spate Sony Xplod 300w,Boxe fata Sony Xplod 130w :) In continuare am sa atasez cateva poze cu buburuza inca de cand am cumparato si pana in momentul de fata ! Sunt de parere ca nimeni nu se naste invatat ! iar aici sper sa invat ! Multumesc anticipat celor care ma vor sfatuii ! si deasemenea vreau sa-i multumesc lui PDV datorita faptului ca mi-a explicat cum sa deschid acest thread ! |
Re: My Little Corsa 1.4 SI
Quote:
|
draguta ca orice corsa :) arata bine masina si poti sa faci multe din ea + 80hp pe 800kg e buna treaba la motor te poti juca si ajungi la 100caluti fara investitii enorme, plange dupa un eleron de GSI pe luneta, despre jante eu zic ca nu e alegerea cea mai buna acuma gusturile nu se discuta:twisted:
spor la treaba , vad ca apar tot mai multe corse si e de bine ca sunt masinute frumoase si perfecte pentru oras |
Salut ! Multumesc de urari ! sincer nu stiu daca masina are suspensie sport ! cateva persoane mi-au spus ca are avand in vedere faptul ca este S.I. ! cat despre micul incindet,ai dreptate multumesc lui dumnezeu ca nu a fost mai grav !
Salut ! Multumesc de urari,cat despre jante ai dreptate nu este alegerea potrivita si jantele sunt for sale :D ... sper sa achizitionez cat de curand un eleron ... ma gandeam sa imi cumpar unul de astra f si sal modific ... multumesc inca odata ! |
Quote:
|
sunt r15 OZ de BMW 185 55 15 gume de vara profil v ! ma gandesc ca dabia trage cu rotile astea r15 pun pe 16 :-s s-ar putea sa trebuiasca sa cobor sa o imping !
|
Quote:
|
Sunt in dubii ! ...
|
Poti incerca ;), n-ai nici un amic cu jante pe 15" si cauciucuri 185/45/15, sa faci o proba ?
|
Quote:
daca ne spui si noua de unde luam un eleron gsi...:!: mult succes cu masina...sincer eu nu mi am dorit corsa dar asa s a nimerit, nu mi pare rau...in materie de dotari esti peste mine dar te ajung eu din urma...;)) |
3 Attachment(s)
Masina o fi ea mai dotata ca a ta dar! AC-ul e nefunctional eu nu am abs poate tu ai,eu nu am airbag poate tu ai,eu am geamuri electrice,poate tu nu ai:D tu ai suspensie sport ! eu nu sunt sigur ca am suspensie sport :D ! oricum masina mea e ghinionista cred ca a fost lovita de 1000 de ori ! in fine !
Singurul meu amic care are jante pe 15 e tweety , nu stiu ce dimensiuni are la gume ! apropo ! Daca pana vineri scot masina din service promit sa fiu prezent la intilnire ! (am masina in service de 10zile,sunt super suparat ) Cateva poze :D CRY si PYF (imi cer scuze pentru calitatea slaba a pozelor,era intuneric etc ... ) |
Re: Maşina mea: My Little Corsa 1.4 SI
Sa o stapanesti sanatos si eventual fara incidente.
Se intampla si la case mai mari ghinioane dar fierul se face, sa nu patim noi ceva asta este cel mai important ;) Gumele sunt cu talon de 50 ? Daca da, cand le vei schimba punele unele de 40 maxim 45. Succes cu ce ti-ai propus ;) |
asa ma baiatuleee.:D
ai grija de ea dreacu. |
Quote:
|
eleron de gsi gasesti , intradevar mai greu dar se gasesc, am vazut aici pe forum pe cineva dezmembra un corsa b GSI ia vezi poate il mai are si daca ai unu poti vorbi cu cineva care lucreaza cu fibra si iti poate face cate vrei daca are matrita
succes |
| All times are GMT +2. The time now is 17:57. |
- Copyright 2026 4Tuning