![]() |
Evenimente la care am participat!!!
Aceasta sectiune este dedicata evenimenteleor la care am luat parte, ca vorba aia"daca nu ne lauda nimeni sa ne laudam noi"
|
Re: Evenimente la care am participat!!!
30 Attachment(s)
Hmm....cateva poze de la Auto Tuning Show Rm.Valcea 2010
|
13 Attachment(s)
Si ca sa fiu eu primul care posteaza o sa prezint cateva evenimente la care Shadows Racing Team au fost prezenti:
Tulcea Drag Day 31 octombrie 2009: La 2 saptamani de la infiintare am luat parte ca si club la primul eveniment organizat pe aeroportul din tulcea.Dupa acesta au urmat evenimente la: Pitesti Expo Slatina Drag Sibiu Expo Slatina Drag auto and moto Rm Valcea Expo O sa revin cu fotografii de la evenimente. |
anu asta va duceti la gll ? :D
|
Daca se organizeaza, cu siguranta
|
fain... pai cum erea drum intins :))
Si succes la cat mai multe cupe... |
1 Attachment(s)
Felicitari Dragos GOS pentru :
- Locul 3 R.T.S la Experienced 3W |
Felicitari Dragose pt locul obtinut si deasemenea tin sa t felicit pt cele 2 premii obtinute la prima etapa a concursului de car audio Iron Gates Cup.Poate putin stiu dar in perioada 30aprilie-1mai la Turnu Severin s-a desfasurat prima etapa a cupei Iron Gates de unde colegul nostru Dragos GOS s-a intors cu 2 premii dupa cum urmeaza:
locul 3 ESPL Experienced 2W locu 1 SQ Experienced 5 CH De mentionat ca la prima etapa s-au incris peste 60 de masini din toata tara. Inca o data felicitari Dragos si multa bafta in continuare. |
6 Attachment(s)
In perioada 11-12 iunie la Calimanesti Valcea a avut loc concursul organizat de Club Ford Romania.Colegul nostru Darian a tinut si de data asta steagu sus obtinand un binemeritat loc 2.Felicitari Darian si la cat mai multe cupe.
|
6 Attachment(s)
Bucharest Wheels Area 8-12 Iunie 2012 ROMEXPO
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:38. |
- Copyright 2026 4Tuning