![]() |
Machete in lucru - skan
6 Attachment(s)
Cam acum o luna am primit de la "aokimare" (mersi mult) o macheta de fiat bravo. Din pacate nu prea semana cu cea 1:1 pe care o detin asa ca m-am apucat de lucru. Momentan i-am astucat gaura din bord (a mea avand airbag nu are acel locas), i-am facut portbagajul "shaved" am chituit pe unde a mai fost nevoie, am vopsit-o si i-am pus esapament dublu. A fost ceva de migalit deoarece macheta fiind 1:43 are dimensiuni destul de reduse. Mai am de modificat spoilerul fata si de vopsit interiorul, dupa care trec la alta macheta.
|
Re: Machete in lucru - skan
In sfarsit vad si eu ceva normal pe sectiunea asta.
|
per total a iesit bine... astept sa o vad cu interior vopsit si cu spoiler pe fata si pe urma ma apuc si eu de a mea :D
|
5 Attachment(s)
Am reusit sa-i dau o forma la spoiler, sa vopsesc interiorul si jantele si sa-i dau inca un strat de vopsea. Urmeaza sa imi recuperez freza si sa-i fac si detaliile la spoiler (proiectoare si plasa). Per total eu sunt multumit de realizari.
|
Artata foarte bine,felicitari:D!Singurul lucru care nu da bine sunt nr. de inmatriculare! Cineva dupa forum face nr.profesionale;)...Pana sa invat singur la el am apelat si lucreaza exelent!
Spor! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning