![]() |
Volkswagen Golf IV R32 HPA Stage II
10 Attachment(s)
Motor: V6 la 15°, BiTurbo 1,3 bar
Cilindree: 3189 cm³ Putere maxima: 550Cp Cuplu maxim: 580 Nm Transmisie: integrala Viteza maxima: 325 km/h 0-100km/h: 3,2 secunde 0-200km/h: 13,3 secunde 0-300km/h: 29,8 secunde 0-400m: 11,4 secunde Greutate: 1296 kg |
Re: Volkswagen Golf IV R32 HPA Stage II
acceleratie demna de un Ferrari...bv...
|
No Comment!!!
|
Quote:
|
super tare.. se merita sa-ti cumperi o asa masina si sa ai performante de unele mult mai scumpe(ferrari,lambo, etc)
:schock: |
Wow .......
|
...super tare...oare mai este si stage III...daca da....acolo ce performante mai are....super,dar sa ne gandim ca are motor de 3200cmc si multe sunt posibile
|
iooi !!!! sicriu pe 4 roti >:) ... as lua zboru cu masina !!!
|
Masacre de masina .... asta da lingou de aur ! sa ii stapanesti sanatos pe cei 550 de calutzi ai tai ;)
|
cam cat costa o asemenea masina?
|
nu stiu dar un asemenea tuning costa o caruta de bani...numia tuningul zic eu......daca la opelul UFA o fost 20000 euro(facut la firma lui de tuning) si are 450cp.... la asta cred ca sare de 20000.....
|
si nici nu pare asa de "furioasa"!nici nu prea sare in evidenta prea mult,e genul de masina cuminte dar care fuge mult mai tare decat de astepti.super!
|
Quote:
|
hmmm oare golfuletzu asta meserias din calea afara ... se mentine dupa subaru lu sebi ? ca astea doua mi se par ... rupere de nori :D
|
nu stiu in cat timp ia a lui sebi suta (nu am gasit nici unde totul despre ea,unde gasesc mai multe info) ...dar asta rupe tot
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning