![]() |
Ford Fiesta Rally
39 Attachment(s)
Salutare tuturor.Pe la sectiunea asta nu am ajuns pana acum.Dar e bine mai tarziu decat niciodata.Asadar sa incepem prezentarea unui carabus cu inima de taur pe care Fupy junior il pregateste pentru concursuri.
S-a luat una bucata ford fiesta si pentru inceput s-a golit,s-a taiat,s-a scuturat iar s-a decupat apoi s-a masurat,s-a probat,s-a sudat...pana in momentul de fata,pana in stadiul actual. La partea mecanica,a primit motorizarea de pe un mondeo,adica 2000cmc.Cred ca o sa zbarnaie bine. Restu vorbesc pozele, va voi tine la curent cu lucrul |
Re: Ford Fiesta Rally
Foarte tare!!! Succes baieti!
|
super proiectu...bafta in continuare ;)
|
azi am terminat unflaturile la bara spate.maine poze
|
9 Attachment(s)
Tare de tot.
|
salut!tare masina daca vrei am serpi pt tine ca presupun ca iti trebuie daca vrei ma suni 0723658329 sau pmspor la treaba si sa te vad cu ea la vtm
|
7 Attachment(s)
Si cateva poze cu masina personala...Nu avea rost sa ii mai fac inca un thread
|
Frumos proiectul cu Fiesta! Focusul cred ca l-am mai zarit pe la ceva etape de vtm sau raliu prin tara. Diesel parca, nu?
|
10 Attachment(s)
S-a mai lucrat si la fiesta ceva-ceva.In sensul ca s-a montat radiatorul nu inainte de a i se face niste suporti "hand made" si s-au montat oglinzile primite cadou de la piticu-xxs.Multumiri...Continuam
|
Quote:
|
superb focusul,mai multe poze si detalii despre el?si succes cu noul proiect fiesta.
|
Chiar te rog sa faci un thread cu FOCUSUL ;)
PS: te asteptam AICI .... ai toate detaliile necesare :) |
[QUOTE
Este o replica a unui focus WRC 2004, 1.8tdi de 90 de cai la baza. cu un filtru de aer sport, o evacuare mai "lejera" si o resofatare am ajuns pe la 110 cai. La exterior un chit de caroserie facut de Pumaspeed Anglia care a costat o galagie de bani. |
7 Attachment(s)
Si inca ceva lucru la fiesta...S-a dat jos motorul si s-a inceput intarierea caroseriei la compartimentul motor...
|
frumoase forduri, succes cu proiectul si rupe-i pe speciale:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
- Copyright 2026 4Tuning