![]() |
Battle || In memoria lui Ady9005
12 Attachment(s)
Battle creat din partea user grupului de Virtual Tuning 2D in memoria colegului nostru de forum, Ady9005.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! 1. Original 2. Ady9005 3. CrazyMan 4. Geox' 5. Manson 6. Manu_96xls 7. metal-militia 8. ra2 9. Rares_CRM 10. shantzu 11. tng 12. TFK Da-i si tu un vot! |
Re: Battle || In memoria lui Ady9005
pentru ady...e cel mai bun
|
vot ady, odhineste-te in pace ...
|
+1 pentru ady
|
imi cer iertare si aici ca nu am reusit sa fac si io masina, desi promisesem :( ma foot in ea de sesiune...
Votat Ady, Dumnezeu sa te odihneasca in pace! |
Odihneste-te in pace draga prieten! :|
|
In beloved memory of Ady ... Sper sa fi gasit libertatea si fericirea pe care o merita din plin ... votat Ady9005 ...
|
Vot Ady :cry:
|
Desii nu l`am cunoscut, cand am aflat ce s`a intamplat, am fost putin .. miscat, pentru ca inainte sa citesc , stateam si admiram lucrarile pe topicul personal, chiar am ramas profund impresionat ce lucrari putea sa faca in ciuda problemelor pe care le`a avut.
Odihneste`te in pace! |
Ady ... singurul lucru care ma "oftica" in momentul asta este faptul ca n-am reusit sa-ti arat masina mea (reala) gata. Stiu cat de mult iti placea... Dar stiu ca o vezi de acolo de unde esti si asta ma bucura...
|
e bine ca ne-am organizat cat de cat oricum.
vot ady , RIP:cry: |
Vot Ady, Dumnezeu sa te odihneasca in pace! R.I.P
|
Imi pare extraordinar de rau ca nu am lucrat masina asta ,chiar vroiam un battle de calitate ,v-ati strans toti prieteni / colegi cu Ady sa ii dedicati un ultim battle , stiu ca se uita si peste topicul asta ,si v-ar vota pe fiecare dintre voi...
Felicitari baieti,respect !! Odihneasca-se in pace !! :sad: L.E : Propun ca battle'ul asta sa fie postat si pe prima pagina 4tuning ,macar sticky :-J |
| All times are GMT +2. The time now is 05:08. |
- Copyright 2026 4Tuning