![]() |
E36 - BMW 318 IS
7 Attachment(s)
update : pleoape dintr o bucata si sus si jos , interior in lucru , urmeaza folii pe stopuri sau le schimb sa vedem ...
|
Re: BMW 318 IS
Cam zgarcit in vorbe...si cu pleopele doar tu stii ce vroiai sa spui:):)
Misto integrate difuzoarele... Schimba stopurile ca sunt urate cu spume lasa folia si schimba si maciulia daca tot te ocupi de interior:) Bafta |
Re: BMW 318 IS
masina per total arata ok dar dupa parerea mea marile minusuri sunt:
1.stopurile 2.farurile 3.maciulia de la schimbator 4.husa aia de volan imi place mult cum ai integrat dif pe spate dar firele alea de unde le-ai cumparat?:???: banuiesc ca sunt destul de puternice difuzoarele.. bafta in continuare se vede ca masina este ingrijita dar mai trebuie putin "cizelate" |
Re: E36 - BMW 318 IS
frumoasa masina ...parerea mea fa cumva rost de alte stopuri pe spate ... in rest e frumoasa.spor la modificari
|
fumusica ea da ceva noutati?
|
frunoasa sa o stapanesti sanotos...stopurile alea trebuie schimbate neaparat da urat rau..
|
Simpatica pisica.
*Scoate alea de pe bandourile de pe bara din spate. *Stop-urile sunt faine. (daca ar fi foliate ar da si mai bine). |
3 Attachment(s)
ceva poze mai noi
|
Quote:
App eu a-si fi pus un 3 mare langa M-ul ala mic :lol: |
Aoleuuuuu... cate stickere de M pe masina si... cat de MARI !!! Nu impresioneaza pe nimeni stickerele alea ba din contra.. te mai si pufneste rasul cand le vezi. Interiorul e cat de cat ok daca nu ar fi combinatia cu albastru si inauntru iar in rest, masina.. no comment.
|
nu stiu ce gusturi "tuning" ai tu... dar am impresia ca o duci in jos.... sau poate in ochii tai este sus.. nush .. :rolleyes2
|
5 Attachment(s)
poze noi
|
Quote:
|
numai bine ai pus statia aia acolo , esti tzinta mobila pt ciorditorii din turda
|
///M-urile de pe ea fac toti banii.. :cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning