![]() |
Alfa Romeo 156
1 Attachment(s)
vand sau schimb alfa 156 din 1998 euro 2 ,(intra la taxa veche) a fost adusa anul trecut in tara si au fost bagate actele la finante ,neinmatriculata ,motor de 2000 TS benzina 155 cai .ARE CAM ASA:
ABS ,INTERIOR PIELE NEAGRA MOMO ,SCAUNE INCALZITE ,AC,2 GEAMURI ELECTRICE,VOLAN REGLABIL ,INCHIDERE CENTRALIZATA ,COTIERA FATA -SPATE ,JANTE ALIAJ OZ PE 16 ,FARURI GTA LOOK . -se mai pot scoate 2 seturi de numere rosii -sapt viitoare ii fac si RAR-ul probleme:-nu merge AC -ul, nu are freon (radiatorul , tevile si compresorul sunt ok ) -pompa servo-directie e pe duca dar o sa fie reparata sapt asta -directia ar trebui schimbate ceva bucsi pret :1400 euro negociabil sau schimb cu masina de oras golf 3 ,astra f si altele in 4 sau 2 usi o sa pun si ceva poze deocamdata numai una am tel:0769 678 172 sau: [email protected] |
Re: Alfa Romeo 156
5 Attachment(s)
SI POZELE PROMISE:
|
3 Attachment(s)
servo-directia a fost reparata :rolleyes2, a fost fisurata o teava .
s-a scos si al 2 lea set de numere rosii |
1300 negociabil
|
Alte probleme ale masinii?
|
directia si AC ar trebui facute cu am scris si mai sus,in rest doar benzina ;)
|
Am vazut ca ai reparat "directia". Trimite-mi pm cu ultimul pret si eventualitatea unei deplasari mai aproape de Bucuresti. Ne intalnim la jumatatea distantei.
|
valabil inca ....desi ma bate un gand sa o pastrez :rolleyes2
|
Quote:
|
daca se face RAR -ul pana la sfarsitul saptamanii viitoare e undeva la 1300 ,daca nu la taxa noua.... si sincer mi-e scarba sa o calculez :cry:
|
valabil .pret: 1300 euro fixxx iar la Variante 1500.EURO
-se poate face inscrierea pe ungaria -pt cei interesati dau detalii pe PM ACCEPT SCHIMBURI DOAR CU INMATRICULATE |
1000 euro fix .sau accept schimburi doar cu inmatriculate chiar si cu masini mai vechi de anul 1990.nu ofer diferenta
|
valabil accept schimburi cu inmatriculate gen golf 1 ,golf2 si altele
|
sold.se poate inchide
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:01. |
- Copyright 2026 4Tuning