![]() |
Auto Select - Piese Auto Import
Daca doriti oferta de preturi pentru masina dumneavoastra postati aici:
Anul masinii, capacitatea cilindrica, kw, marca si modelul masinii. Oferte de preturi !!! Vw Golf IV Cap bara scurt - 20 lei Cap bara lung - 21 lei Bieleta directie + cap bara - 90 Lei Radiator racire - 190 Lei Auto Select Adresa si date contact: Str.Bistritei Nr.45 0754/53.73.39 - Piese auto import 0743/94.42.65 - Accesorii tuning [email protected] http://194.88.148.40/?mmid=03c84ae0d340334a5 |
Re: Magazin Piese Auto Import
Passat 2003 cod motor AWX
Un pret la un kit brate si ce firma e daca se poate. |
1 Attachment(s)
860 Lei - Producator Talosa - Clasa de mijloc
Contine: Cap de bara stanga Cap de bara dreapta Brat superior posterior stanga Brat superior posterior dreapta Brat superior anterior stanga Brat superior anterior dreapta Brat inferior anterior stanga Brat inferior anterior dreapta Brat suspensie stanga Brat suspensie dreapta Bieleta bara stabilizatoare stanga Bieleta bara stabilizatoare dreapta. Suruburi. |
2001, 1798 cc, 88 kw ,Renault Laguna II
Ma intereseaza : bucsi punte spate (pret, producator). Multumesc |
1 Attachment(s)
Imi da doua modele, din care am mai vandut eu presupun ca sunt acestea:
Febi - 88 lei Topran Germany - 60 lei Akusan - 50 lei Birth - 65 lei |
Re: Auto Select - Piese Auto Import
Pompa apa Opel Vectra A C16NZ ?
|
Sunt doua variante, as dori anul exact si seria de sasiu.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
70 RON - Livrabil 1 zi.
Thermotec 75 RON - Livrabil 1 zi HQ Daca se face comanda pana Luni ora 12:45 piese este livrabila la ora 15:30. |
Quote:
|
un pret pt niste Jante de tabla, pt o skoda octavia tour (2002), 5x100, pe 15".
|
2 Attachment(s)
Salut, daca mai e anuntul valabil, ma intereseaza pentru unSeat toledo 3 an 2006:
-un stop stanga spate sau eventual, macar sticla de stop, ca aia e singura problema. -capac protectie motor 1.9 tdi tip BXE ; -bieleta antiruliu dreapta fata; -placaj portbagaj, se pune deasupra rotii de rezerva, nu stiu sigur cum se numeste stiu ca acopera zona libera din jurul protectiei rotii de rezerva. E o placa dreptunghiulara. Atasez poze cu capacul motor si placajul portbagajului. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:52. |
- Copyright 2026 4Tuning