![]() |
Boxe stock Octavia II
Salut..am si eu o problema cu o boxa spate la Octavia 2...a inceput sa bazaie...stie cineva unde se gasesc difuzoare la fel ca cele stock...pentru ce se aud foarte bine...si nu prea vreau sa ma duc la reprezentanta...cred k au niste preturi:(...Multumesc:D
|
Re: Boxe stock Octavia II
si pe mine ma intereseaza care este producatorul?
|
astea de octavia 2 se gasesc cam greu...si eu caut pentru spate de cateva luni bune si nimic...poate gasesti de passat, golf...etc. Eu am probat unele de pe un passat de prin 99-00 si se auzeau praf....poate erau ele cam obosite.
la reprezentanta am sunat si o buc costa 167 lei tva inclus...la brady. |
ceea ce mi se pare extrem de mult sa dai pe un difuzor...cred k trebuie mers la o firma specializata in sisteme audio iei un difuzor care sa se potriveasca si aia e
|
de acord, dar nu trebuie sa ii pui si acel inel distantator ? merge prinsa direct pe tabla ? cu holsurub ceva...
|
nu stiu cum e treaba...k nu am desfacut sa scot difuzoru...imi bazaia si am vrut sa aflu cam cum ar fi difuzoarele astea...dar acum vad k si-a revenit...daca mai face sau se arde de tot cu siguranta nu o sa ma duc la reprezentanta:D
|
Quote:
|
da sunt de acord,dar pentru niste boxe stock sunt destul de ok...eu am 8:4 inalte si 4 joase si sunetul mi se pare chiar bun,sunt multumit de ele...
|
sal!postati niste poze am eu 2 boxe de vanzarte de skoda
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:00. |
- Copyright 2026 4Tuning