![]() |
E36 - pisicutza mea:D
5 Attachment(s)
O pisica mai simpla , Motor 1.6 ,ABS ,servo,oglinzi,faruri electrice,trapa si inchidere , urmeaza sa-i fac niste modificari cum incepe sa se incalzeasca:X :P
|
Re: Bmw E36 pisicutza mea:D
frumoasa, sa o stapanesti sanatos si kt mai multi km fara incidente...ast poze cu ce modificari ai de gand sai faci...esti la spalatoria de langa auchan titan??
|
frumoasa pisica sa o stapanesti sanatos ai grija de ea ce modificari ai de gand sa ii faci?
|
pai un chit de M as vrea sa-i pun:P
|
Re: E36 - pisicutza mea:D
Sa o stapanesti sanatos.. baga poze si de la interior:)
|
Salut, sa o stapanesti sanatos pe 'pisi' sa nu ai parte de incidente si sa ai parte in schimb de multi bani pentru a face masina cum iti doresti :D
(p.s. eu am luat golful de la tine ;) ) |
si tu lafel sa ai grija de golfuletz si sa sti ca se merita sa-l pui la punct este o masina buna:D,ai mai stat cu golfu prin bucuresti ca mi-a zis lumea ca la vazut prin trafic sau ai plecat in seara aia:P???
|
Sa o stapanesti sanatos.Arata bine.Asteptam modificari de bun gust si de calitate!:-)
|
ms ms si a ta e frumoasa imi plac jantele mult:X :P
|
s-o stapanesti sanatos,te astept pe la mine sa-i facem abs-ul, dar ar fi bine sa dai jos porcariile alea de pe puntea spate... sunt chicioase rau. probabil ca asa ai cumparat-o dar nu da bine de loc... adica se observa ca sunt fake-uri...
|
pai nici eu nu le suport sunt niste cacaturi se vad aiurea,numai la cocalari daia vezi dalea:))
|
da ma nebunule de parca tu nu esti un cocalar mic=))))))))))))
|
da mah razvane si tu cocalarul mai mare (cocalaru taximetrist):))=))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning