![]() |
construire subwoofer
am gasit la un magazin pe langa baba novac difuzor de sub Jensen XS12 la 1 milion.as dori sa stiu parerile voastre despre acest difuzor,as vrea sa il pun pe un rover 45.ca incinta ce mi-ati recomanda?eu ma gandeam la tub... dar unde gasesc?ca amplificare ceva pe la 2,5-3 milioane.. am pe masina un radio cd alpine model CDE-9846R.Mi-ar mai trebui si filtre pt boxe si subwoofer?
|
Re: construire subwoofer
lasi boxele pe aparat si pui pe amplif numai sub in punte
|
tub gasesti pe maica domnului pe la 1,2 mil pt 12".
Bine ai putea sa construiesti si o incinta. Filtru de obicei are statia.Eu recomand sa amplifici si boxele pentru un sunet bun. Daca te intereseaza am o statie care ma gandeam s-o vand la un pret bun :). Are 4/3/2 canale.Sony Xplod facuta in Japonia si poti amplifica si subu si boxele. |
Si eu am un sub Mac Audio MP Tube 30. E aproape nou in garantie am acte+manual+cutie si sincer nu cred ca se aude mai prost decat acel jensen de 1 mil, ba din contra.... Poti sa vii sa-l asculti sa-ti faci o parere. 180 ron
Oricum tubul (orice incinta de fapt) ar trebui sa respecte cat de cat parametrii difuzorului (asta daca are...). Daca pui difuzorul asa la intamplare in orice cutie/tub nu va suna niciodata la parametrii lui maximi. |
din ce se aude pe la baba novac pe acolo cica se rebobineaza...
am cumparat si io doua astfel de jensen-uri si stau cu frica acuma... pt k nu stiu daq cel de la kre le-am luat le-a luat de acolo sau nu le-am pus intr-un tub mai mic ce-i drept...si se aude super...nu il fortzez insa din cauza mai sus mentzionata :P ... insa in primul rand conteaza difuzorul apoi incinta daq te incadrezi cat de cat in "litrajul"(marimea incintei) difuzorului...se va auzi bine(dupa cum zicea adiv...nu la "parametrii lui maximi" dar bine) orisicat de la un difuzor de 1 milion(nou) nu ai de la ce sa te asteptzi asa k tubul nu ar fi o solutzie de evitat bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 10:42. |
- Copyright 2026 4Tuning