![]() |
Ce ziceti de un SAAB 93 2,2tid???
Are cineva? A avut? puteti sa-mi spuneti cate ceva despre ea.....
|
Re: Ce ziceti de un SAAB 93 2,2tid???
P.S. Masina pe care o am in vizor este din 2001 si este full op.Pretul e in jur de 10000 euro.
|
Ce pot sa zic ca este o masina pentru cunoscatori cu motoare foarte bune dar care la momentul cand vrei sa o vinzi o sa te chinui cu ea ... SAAB nu stie toata lumea ce fel de masini fac ...
Este OK daca vrei sa o cumperi dar gandestete si la partea cu re-vanzarea |
Saab este cunoscut in afara in in rominik nu,si dak ai nevoie de consumabile s-ar putea sa astepti o bucata pana ti le aduce pe comanda k doar nu au pe stoc si nici service nu prea ai in tara pt saab,am impresia ca abia acum isi deschid o reprezentanta.
|
Doar 10000? Mi se pare suspect. Cati km?
In rest, super masini, dar necunoscute in romania. Serviceul si piesele pot fi o problema. |
e bine. cat despre 'pentru cunoscatori', asta e ce vrea sa ne faca SAAB sa credem. sunt masini modeste, interioarele sunt pline de plastice slabe iar designul este discutabil. la 93-ul din 2001 e ok, dar ati vazut ultimele facelifturi? e o marca care are exact succesul pe care il merita (nu prea mare).
dar un 93 2.2 diesel cu toate optiunile din 2001 la 10.000 e foarte bine. |
platforma si motoare de opel (vectra!?!)
9-3 "nou" (ultimul) este o masina ff frumoasa :D |
atunci 9-5-ul e ala cu tigania aia de facelift? crom pe grila si in jurul farurilor? imi aminteste de inovatiile celor care aveau rugina pe la pasajele rotilor si le incadrau in "crom" :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning