Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   BMW tuning (https://forum.4tuning.ro/138-bmw-tuning.html)
-   -   e36 cum s-o "dau mai jos" (https://forum.4tuning.ro/138-bmw-tuning/235584-e36-dau-jos.html)

djeduu24 26-01-11 07:10

e36 cum s-o "dau mai jos"

1 Attachment(s)
rog ajutor,
am pus roti pe 17 '' si vreau s-o dau mai jos dar nu stiu care e cea mai buna solutie: din arcuri(spun unii) sau kit suspensie reglabila si cat sa o dau mai jos ca sa nu iau orice denivelare .......

tnx

da_joint 26-01-11 07:36

Re: e36 cum s-o "dau mai jos"

Suspensie reglabila + jante originale...alea sunt fake

djeduu24 26-01-11 08:31

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4021410)
Suspensie reglabila + jante originale...alea sunt fake

jantele nu le mai am p'astea...stiu ca sunt fake..am altele originale

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1292427440

da_joint 26-01-11 09:34

alta treaba cu jantele astea.
cel mai bine iei un kit de suspensie reglabila Raceland,ta-tehnix din cele low budget(isi fac treaba bine,nu am auzit plangeri pana acum) ori daca preferi ceva mai deosebit KW,D2,etc si o lasi cat de jos doresti.
pana nu o pui pe masina si te joci la ea nu ai de unde sti exact care e cel mai bun set-up ptr tine.

djeduu24 26-01-11 09:36

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4021717)
cel mai bine iei un kit de suspensie reglabila Raceland,ta-tehnix din cele low budget(isi fac treaba bine,nu am auzit plangeri pana acum) ori daca preferi ceva mai deosebit KW,D2,etc si o lasi cat de jos doresti.
pana nu o pui pe masina si te joci la ea nu ai de unde sti exact care e cel mai bun set-up ptr tine.

ceva poze de acum..dar era ridicata de bot pe rampa...
nu stiu daca rwd-ul tau atingea rau la gropi..

SAX1987 27-01-11 01:11

Pune o suspenie reglabila si o reglezi cum iti place.

P A K E 01-02-11 21:47

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4021717)

Pt ce jante are nu se merita nici KW, nici D2 doar cele low cost!
Sau la fel de bine merge si din arcuri dar trebuie masurat!

rzt_ro 02-02-11 20:01

Quote:

Originally Posted by P A K E (Post 4043522)

Sustin cele spuse de P A K E...o suspensie reglabila gen Ta Technix pentru masina ta e in jur de 230 euro si sunt destul de OK! Nu mai sta pe ganduri...

djeduu24 02-02-11 22:05

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 4046688)
Sustin cele spuse de P A K E...o suspensie reglabila gen Ta Technix pentru masina ta e in jur de 230 euro si sunt destul de OK! Nu mai sta pe ganduri...

tnx..numai sa nu pierd bara fata dupa 10 km

si cateva poze fara sa fie lasata..

sprinter 03-02-11 08:12

Depinde cat de jos o lasi ... si depinde foarte mult de cum conduci tu, daca esti cizma si urci borduri/ dai in toate gropile fi sigur ca o sa pierzi bara.

da_joint 03-02-11 08:46

Quote:

Originally Posted by P A K E (Post 4043522)

Ce treaba au jantele cu suspensia? sunt jante originale de M...nothing wrong in that!
Cine isi ia d2 sau kw doar pentru a lasa masina pe burta si a regla camber-ul e complet retardat. Cu mici modificari o lasi blana si cu una low cost de nu a vazut nici mama stance-ului
KW si D2 sunt facute pentru circuit unde isi fac treaba,acolo se simte diferenta,pentru daily use nu e nici o diferenta

sprinter 03-02-11 09:16

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4047748)
Ce treaba au jantele cu suspensia? sunt jante originale de M...nothing wrong in that!
Cine isi ia d2 sau kw doar pentru a lasa masina pe burta si a regla camber-ul e complet retardat. Cu mici modificari o lasi blana si cu una low cost de nu a vazut nici mama stance-ului
KW si D2 sunt facute pentru circuit unde isi fac treaba,acolo se simte diferenta,pentru daily use nu e nici o diferenta

Adica ce vrei sa zici ma ? :)))) :lol: o suspensie din punctul meu de vedere o iei dupa ce bani ai in buzunar, pentru ce ai nevoie si pentru ce faci cu masina aia. daca vrei sa o lasi pe burta si sa o alergi decent da ... ok merita o suspensie low cost. Daca vrei o suspensie care sa ti tina masina pe strada la viteze mari in conditii extreme, fara sa te arunce in camp iti iei ceva mai scump, care e gandit pt asa ceva. Si probabil ca in timp se va vedea si fiabilitatea suspensiei.

da_joint 03-02-11 09:57

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 4047840)
Adica ce vrei sa zici ma ? :)))) :lol: o suspensie din punctul meu de vedere o iei dupa ce bani ai in buzunar, pentru ce ai nevoie si pentru ce faci cu masina aia. daca vrei sa o lasi pe burta si sa o alergi decent da ... ok merita o suspensie low cost. Daca vrei o suspensie care sa ti tina masina pe strada la viteze mari in conditii extreme, fara sa te arunce in camp iti iei ceva mai scump, care e gandit pt asa ceva. Si probabil ca in timp se va vedea si fiabilitatea suspensiei.

pai cam asta am zis si eu,doar ca in alte cuvinte.totusi ce treaba au jantele cu suspensia?:))

sprinter 03-02-11 10:10

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4048016)
pai cam asta am zis si eu,doar ca in alte cuvinte.totusi ce treaba au jantele cu suspensia?:))

Daca esti gangsta cu jante grave meriti si o suspensie buna :lol:

the_rifle 13-03-11 04:08

Iti pui suspensii de cati bani ai....
N-ai bani , tai arcurile , ai bani iti cumperi Bentley... Ce e asa greu ?

Cat despre cat o cobori imi dau seama ca pe fatza ai loc sa bagi 3 degete intre roata si aripa. Coboar-o cat sa mai poti baga un singur deget intre roata si aripa... Pe spate as las-o exact cum e.... De fapt si eu am sa fac aceeasi operatiune... Eu am suspensie Bilstein Downstairs . Am sa tai din arcuri....

P.S. - Jantele alea "Fake-uri" erau de o mie de ori mai misto... (parerea mea...)

All times are GMT +2. The time now is 23:56.

- Copyright 2026 4Tuning