![]() |
e36 cum s-o "dau mai jos"
1 Attachment(s)
rog ajutor,
am pus roti pe 17 '' si vreau s-o dau mai jos dar nu stiu care e cea mai buna solutie: din arcuri(spun unii) sau kit suspensie reglabila si cat sa o dau mai jos ca sa nu iau orice denivelare ....... tnx |
Re: e36 cum s-o "dau mai jos"
Suspensie reglabila + jante originale...alea sunt fake
|
Quote:
jantele nu le mai am p'astea...stiu ca sunt fake..am altele originale https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1292427440 |
alta treaba cu jantele astea.
cel mai bine iei un kit de suspensie reglabila Raceland,ta-tehnix din cele low budget(isi fac treaba bine,nu am auzit plangeri pana acum) ori daca preferi ceva mai deosebit KW,D2,etc si o lasi cat de jos doresti. pana nu o pui pe masina si te joci la ea nu ai de unde sti exact care e cel mai bun set-up ptr tine. |
1 Attachment(s)
Quote:
nu stiu daca rwd-ul tau atingea rau la gropi.. |
Pune o suspenie reglabila si o reglezi cum iti place.
|
Quote:
Pt ce jante are nu se merita nici KW, nici D2 doar cele low cost! Sau la fel de bine merge si din arcuri dar trebuie masurat! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
si cateva poze fara sa fie lasata.. |
Depinde cat de jos o lasi ... si depinde foarte mult de cum conduci tu, daca esti cizma si urci borduri/ dai in toate gropile fi sigur ca o sa pierzi bara.
|
Quote:
Cine isi ia d2 sau kw doar pentru a lasa masina pe burta si a regla camber-ul e complet retardat. Cu mici modificari o lasi blana si cu una low cost de nu a vazut nici mama stance-ului KW si D2 sunt facute pentru circuit unde isi fac treaba,acolo se simte diferenta,pentru daily use nu e nici o diferenta |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Iti pui suspensii de cati bani ai....
N-ai bani , tai arcurile , ai bani iti cumperi Bentley... Ce e asa greu ? Cat despre cat o cobori imi dau seama ca pe fatza ai loc sa bagi 3 degete intre roata si aripa. Coboar-o cat sa mai poti baga un singur deget intre roata si aripa... Pe spate as las-o exact cum e.... De fapt si eu am sa fac aceeasi operatiune... Eu am suspensie Bilstein Downstairs . Am sa tai din arcuri.... P.S. - Jantele alea "Fake-uri" erau de o mie de ori mai misto... (parerea mea...) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning