![]() |
Desenele mele - dragos musteata
4 Attachment(s)
salut...de cateva zile am inceput sa frecventez si eu forumul "designer-ilor"auto.... aici o sa imi prezit lucrarile mele...o sa incep cu ceva ce am gasit prin pc....revin cu ceva mai nou zilele astea....sper sa fiu pe placul vostru...:D:D
|
Re: Desenele mele - dragos musteata
Bine ai venit, interesante desenele. Punto-ul este realizat frumos tare :)
|
Bun venit! Interesant Punto..dar ce ma atrage mai mult este semnatura:X
|
7 Attachment(s)
va multumesc amandurora ....sper ca nu am furat semnatura vreunui designer...:sad::sad: ....
ON: am mai scanat ceva astazi si o sa le impartasesc cu voi....:-P o sa revin mai pe seara cu ceva...:D:D |
semnatura care e la punto o folosesc de ceva vreme si mi se pare mai complexa.....am incercat mai multe ...se vede si in desenele care le-am pus mai sus
|
Foarte frumos, bafta cu lucrarile:-)
|
1 Attachment(s)
revin cu ceva foarte nou...o mica "rafuiala" (ca sa ii zic asa) intre mine si hoscoialf ...
|
1 Attachment(s)
si faimoasa "pink probe" ...:D:D
|
4 Attachment(s)
revin cu ceva prospaturi dupa o mica pauza...:D:D:D ...astept pareri..
|
Se vede un progres mai ales la nivelul randarii - modul cum ai colorat citroenul SM , constructia perspectivei mai mai necesita ceva atentie - experienta , insa sunt lucruri pe care in mod cert o sa le rezolvi in viitor .
Spor la desen ;-) |
ms...perspectiva mai greu ca nu imi iese mai deloc...am incercat si tutorialele de pe forum dar tot degeaba...:sad::sad:
|
Nu te deziluziona , tutorialele iti arata o directie cum se deseneza , sunt o gramada de moduri in care se deseneaza o masina , in functie de preferintele personale, de pozitia in care se doreste sa fie masina , nu este o regula fixa care sa zica : se face in modul urmator si gata . Nu o sa gasesti tutorial referitor la schite de masini ( sau alte lucruri ) dupa care sa spui ca iti ies toate desenele , totul tine de exercitiu , de cat de mult schitezi , cu timpul urmand si tutorialele si schitand o sa vezi ca fara sa vrei , in mod inconstient chiar, o sa le schitezi corect .
|
1 Attachment(s)
revin dupa o pauza ceva mai lunga....sper sa va placa...calitatea imaginii lasa de dorit...am o cutie de aparat...:cry:
|
Frumoase desene. O rugaminte...daca,mi poti desena masina (am postat acum 2 zile la "masina voastra desenata de noi" - ultimul post, un bmw gri) . Mi,ai mai desenat un ford care l,am avut inaintea lu asta si mi,a placut cum a iesit. Poate pe asta il faci si mai fain daca se poate si ai timp. O zi faina.
|
nu zic ca nu, dar o sa incerc...sunt cam ocupat cu scoala dar o sa incerc.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning