![]() |
sfaturi e 39
ma intereseaza ce probleme apar des la modelele e39 2,5 D sau 2.0 D
si aici ma refer la motorizare in mare parte.... sint motoare rezistente sau pica anumite piese la ele?.... cateva sfaturi de la cei care detin acest model sau au detinut sint bine venite.... multumesc..... |
Re: sfaturi e 39
Iti dau eu un sfat , cumpara benzinar :D
|
Quote:
auzisem lucruri bune de modelul si motorizarea asta..:???: |
boss....te fac un test drive cu 5-arul ala albastru..sa vezi cat de bine merge....de 2 ani nu a bagat un leu in ea...doar consumabile
am avut motorul ala pe e38...la fel....doi ani....zero investitii....km fara numar te sfatuiesc sa iei manual....nu de alta...dar mori de plictiseala 2.0d si 2.0i cica ar consuma mai mult decat 2.5d si 2.5i... oricum...ideea e urmatoarea...sunt masini bune si fiabile...nu le darami asa usor.....iar la piese...stau bine la pretz....si noi...si sh totul e sa gasesti una intretinuta |
Quote:
Sunt foarte bune motoare dar sa gasesti unu bun si intretinut e greu . La benzinar e mai simplu, sunt mai putine piese care pot pica . Are dreptate colegul de mai sus :shock: Quote:
|
jakal... 2.0d nu merita deoarece e prea mic pt balena si plus ca 4 pistoane sunt zogomotoase ..2.5d eu zic ca e perfect ..am mers si cu 2.0d si cu 2.5d ..2.5d nu se aude a diesel ... si daca e si manual parfum :) ..sper ca te-a ajutat parerea mea ..si cum spuneau si colegii depinde si ce masina nimeresti ..
|
va multumesc pt pareri....
m-am razgandit.....raman la 2,5 benzinar..... |
Quote:
Am si eu ceva mai vechi (E34) UN 2,5 12V CU APROAPE 465 000 KM (benzina) care functioneaza impecabil faca nici o problema, nu am schimbat nimic la motor, doar ulei si filtre atata tot si mai am un (E34) 2,5 tds cu 320 500 km si functioneaza la fel. Bafta. |
Quote:
asa ca raman la 2,5 12volti :D sal..... |
Quote:
Gasesti e39 la 3000 euro tzipla si diesel :) |
Quote:
|
Quote:
|
nici pe bulgaria nu gasesti nimic "tipla" defapt gasesti numai coji. eu cand imi cautam masina am gasit un 525d de bulgaria cerea omu 3300 de euro pe el arata bine asa masina cu piele impecabila,cd oem, webasto etc, dar motoru statea sa sara in aer, de altfel asta s-a si intamplat dupa vreo 2 zile :lol: acum din ce am inteles de la el are 2.5i pe ea.
|
Dupa mine in afara de ultima ,restul sunt niste cazane!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning