![]() |
E30 - Inca un "ursulet"
11 Attachment(s)
Sa v-a prezint noul meu "prieten" un batranel E30 din 1988, 325 in acte dar in prezent are motor de 1.8, servo, ABS, Obc, evacuare finala Remus :D
|
Re: E30 Inca un "ursulet"
Quote:
frumos ursuletu .. bafta cu proiectul tau .. o duci la bulgari nu? .. daca dai eleronul acela.. dami un semn.. o lasi 1.8? |
Sa iti stapanesti sanatos ursuletele :) aceaiasi culoare e si al meu 2 portiere mai putin, aceiasi motorizare. Totusi la tine...daca ai acte de 2.5...platesti ca pt un 2.5...e pacat prietene sa nu aiba 2.5 so LET IT BE!!!
|
frumoasa si intretinuta masina :rolleyes2 .. bine ai venit printre ursari :twisted:
spor la treaba cu modificarile .. o inmatriculezi pe bg ? ce planuri de viitor ai pt ea ? |
Masina arata foarte bine....nu pare a avea rugina, deci reprezinta o baza foarte buna pentru viitor.
|
Fosta 325 ix cumva ?
|
Masina din pacate o sa o inmatriculez la vecinii nostrii bulgari ca sunt mai oamenii decat ai nostrii, motorul o sa-l schimb prin primavara cu un 2.5, din cate am inteles eu masina a fost intradevar un 325 ix, si ce m-am bucurat cel mai mult la cat e de veche nu are pic de rugina :lol:
|
Planuri de viitor ar fii cateva: in primul rand o pereche de jante Borbet A , la bara fata sa ii pun fusta si proiectoarele, arcuri sport ca telescoapele sunt deja pa masina, si daca aveti voi si alte idei chiar v-a rog sa imi spuneti , :D, pleoapa pe faruri......:-)
|
Quote:
Eventual tine-o cat mai stock si foarte low cu jante pe 16 borbet A ;) bafta si aveti grija unul de celalalt. App, masina avea foarte putina rugina la aripile fata jos la prag :P |
Re: E30 - Inca un "ursulet"
Acea problema s-a rezolvat, vad ca stii foarte bine masina:D:D:D
|
Quote:
Masina a stat ceva vreme in berceni...din cate mai stiu este ca a fost putin atinsa in dreapta fata din cauza asta are capota negru mat dar nu a fost rau. |
Asta mi-am dat seama ca nici nu mai are bara ei si capota e vopsita doar pe exterior dar pe interior se vede culoarea ei "alba" ...se mai cunoaste o urma pe aripa dreapta...nu cred ca a fost chiar rau lovita :D
|
Frumos ursu, lasa-l pe burta si o pereche de jante frumoase. Tine-l cat mai stock:-)
|
Fa-l IX la loc si o sa ai MASINA !
|
Nici ideea ta nu este rea deloc :D, chiar nu o luasem deloc in calcul , ar fii super :evil::twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:53. |
- Copyright 2026 4Tuning