![]() |
Tanar caut atelier auto ptr a invata meserie!!!!!
Salut la toata lumea....!!!! ma numesc Ionut,am 17 ani sh mi-as doari din tot sufletul sa lucrez intr-un atelier specializat auto.....experientza.....pe o scara de la 1 la 10 ma incadrez cam la 3....dar as vrea sa invat mai mult pentru a lucra undeva....imi place sa chituiesc si sa vopsesc....si as dori sa devin un vopsitor bun.....multumesc ptr intelegere!
tin sa spun ca imi plac exagerat masinile.....si pun pasiune in ceea ce fac,si ceea ce voi face!!! Notă moderator: Lasă date de contact! Ai văzut tu "CV" fără date de contact? Id mess: yonutz.alex22 Mail: [email protected] Telefon: 0722229819 am uitat sa precizez....sunt un baiat serios,si dornic sa invat si sa muncesc! sunt inca la liceu,profil Matematica-Informatica,in clasa a XI-a in Plopeni Ph! |
Re: Tanar caut atelier auto ptr a invata meserie!!!!!
in ce zona ai fi dispus sa lucrezi?
|
pai......in vacanta de vara a-s fi dispus sa lucrez oriunde in tara.....sa am un loc unde sa dorm asta mar interesa....dar daka gasesc undeva in apropiere de mine....eu st din Plopeni PH.....pot lucra si dupa orele de scoala....
Notă moderator: Îţi repet... Lasă date de contact! |
ok..imi cer scuze...
Id mess: yonutz.alex22 Mail: [email protected] Telefon: 0722229819 am uitat sa precizez....sunt un baiat serios,si dornic sa invat si sa muncesc! sunt inca la liceu,profil Matematica-Informatica,in clasa a XI-a in Plopeni Ph! |
Nimeni?:(....anunt valabil in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:15. |
- Copyright 2026 4Tuning