![]() |
VW Golf I Cabrio
Salut,
Sunt dispus sa cumpar un Golf 1 cabrio, acte ok, de preferabil inscris ro. Masina poate sa fie si pentru pretentiosi, bugetul este unul ok pt un golf1, chiar si cabrio. Astept orice pont, si/sau ofer $ pt ceva ce este palpabil, si se poate achizitiona repede. De altfel, nu ma grabesc, astept sa gasesc varianta potrivita. Pt orice detalii, preferabil pe mailul meu de yahoo sau la 0725117017, [email protected]. Multumesc, |
Re: VW Golf I Cabrio in stare buna
valabil
|
Re: VW Golf I Cabrio
2 Attachment(s)
inca caut, stare, aproximativa ca cele din poze sau nu...
|
E un tip pe vwforum care are una alb perla cu tuning exterior, de fapt are mai multe golfuri, e pasionat de ele....cauta anuntul pe acolo.
|
multumesc sefo; am deschis topic si acolo de ceva vreme.
on topic: exclus intermedieri, masini "cazute" sau altceva; bugetul se aloca in functie de oferte. valabil |
sefo, eu unul nu am gasit, daca ai un contact sau un link, da mi te rog de stire.
valabil |
valabil
|
salut !
Este un baiat pe forum care are un golf 1 de vanzare,dar nu stiu exact daca il vinde,dar poti face o incercare. Asta ar fi tipul https://forum.4tuning.ro/member.php?u=22935 |
fasterman - multumesc pt timp, pt interes si pt link...
dar nu este ceea ce caut eu; conditia prima este ca masina sa fie stock, inmatriculata ro. multumesc! |
inca caut
|
Am dat din greseala peste el....:)))
http://volkswagen.anunturi-auto.4tun...8-9688200.html |
Quote:
ceea ce caut eu este in perfecta stare, de preferat inscris ro; platesc absolut ce este original, stock, complet. |
Cat esti dispus sa oferi pe un cabrio in stare foarte buna?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
am si eu un golf 1 de vanzare cabrio. faza e ca nu este tocmai stock. am 2 motoare cel original de 1.5 benzina si cel care urma sa fie suit de 1.8 abs de 90 cp(golf3) inca o prelata scaune de piele + multe piese
p.s nu te lua dupa poze. sunt facute cu telefonu si pare o coaja in ele daca esti interesat 0727595009 bogdan dupa ora 12 |
| All times are GMT +2. The time now is 12:40. |
- Copyright 2026 4Tuning