![]() |
Vand NOKIA E55-white--->>>pret excelent!!!
Telefonul arata excelent , nota 9.50/10 , tinut numai in husa, folosit de o fata, cumparat de 1 an, 90 de ore vorbite, functioneaza impecabil , nota 10/10 , nu este codat , nu este umblat ,garantie inca un an, este pachet complet !
-telefon -Incarcator -Cablu de date -Cablu/Adaptor casti + incarcarcare in acelasi timp -Casti -Card 2 gb -Cutie -Manuale -CD PRET: 150 euro Contact:0769686416 |
Re: Vand NOKIA E55-white--->>>pret excelent!!!
Schimbi cu un samsung omnia 8gb + diferenta din partea mea ???
|
sal....ma intereseaza starea telefonului, detalii despre el si cum propui sa facem schimbul..
|
Telefonul functioneaza 10/10 si arata de 8.5/10 (culoare este alba, iar carcasa din fata prezinta mici urme pe coltul din stanga sus). Detalii despre produs gasesti pe net (samsung omnia i900 8gb) !
Putem face schimb in 2 feluri: Ori pui telefonul pe curier (in cazul in care cunosti soferul), ori facem schimb cand ajung in Bucursti (undeva la jumatatea lunii februarie) ! |
ok..ramane pt februarie...telefonul sta in husa, in sertar....eu fol altul acum...vb la tel atunci...
|
uppppp
|
Ofer o camera foto Canon A580
|
upp...nu am idee ce sa fac cu telefonul....sta in dulap....ca nou...nu mai gasesc cutia....ramane incarcatorul si cardul de 2gb...
|
salut...ai vreo poza cu telefonul sa o pui?
|
upp si astazi.....negociabil
|
schimbi cu nokia e71
|
nu ms...
|
sus cu el....
|
upppp....
|
salut ! ultimul pret la e55?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning