Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/493-masini-dacia-vanzare.html)
-   -   Se vinde berlina... (https://forum.4tuning.ro/493-masini-dacia-vanzare/234693-vinde-berlina.html)

Cosmin-SNR 22-01-11 11:47

Se vinde berlina...

27 Attachment(s)
Vand dacia 1310 L din August 1998 masina restaurata complet, in stare impecabila de functionare, caucicuri de iarna pe fata, cauciucuri de vara se primesc in set toate, masina este impecabila din toate punctele de vedere, baga caldura functioneaza absolut tot la bord si la instalatia electrica. Faruri cu interiorul negru...Al 2-lea proprietar, acte in regula, huse pe scaune, tapiserie noua, aproximativ toate piesele sunt noi...

Dotari:
- deschidere portbagaj electrica
- casetofon CD Blaupunkt
- Boxe sony xplod
- Toba "sport"(home made) se primeste bonus daca se cumpara...va fi schimbata cu una stock :)
- Lumina alba la numar.
-Trapa(nu curge nici gram de apa in masina)
-Proiectoare ceata cu instalatie si tot ce trebuie(sa nu luati foc..)

Pret: 1100 euro discutabil... Doar pentru cunoscatori... Oriunde in tara!! PRET DE CRIZA, schimb cu DACIA 1310 Li pe injectie, ultimul model..2003-2004
Relatii la cosmin_snr, aici sau P.M

Thomas Everywhere 22-01-11 12:19

Re: Se vinde berlina...

si ca un Up... masina e impecabila, merita!

Andreynyo 22-01-11 15:06

Up si de la mine, masina impecabila ! :D

Marian06tzw 22-01-11 15:32

pai nu ai ais mai Cosmine pe mess ca s-a blocat motoru acu e in perfecta stare :???: nu mai inteleg nimic zau!!!!!

Cosmin-SNR 22-01-11 16:03

Quote:

Originally Posted by Marian06tzw (Post 4010339)
pai nu ai ais mai Cosmine pe mess ca s-a blocat motoru acu e in perfecta stare :???: nu mai inteleg nimic zau!!!!!

E in service motorul se v-a face totul ca la carte, schimb de ulei, schimbat TOT in el ;)

UP!

Old_boy 22-01-11 20:39

haha spor la vanzare... si eu am vrut sa o dau cu 1200 si nimic sper ca tu sa ai mai multa bafta ca mine

Cosmin-SNR 22-01-11 21:25

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 4011226)
haha spor la vanzare... si eu am vrut sa o dau cu 1200 si nimic sper ca tu sa ai mai multa bafta ca mine

Merci, daca nu e 1100 e 1000...e negociabil dupa cum am zis:D Bafta si tie poate cine stie apare ceva:-P

Daniel_Toa 23-01-11 17:15

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4010411)
E in service motorul se v-a face totul ca la carte, schimb de ulei, schimbat TOT in el ;)

UP!

Daca tot ai bagat anuntul cu masina de vanzare, eu cred ca ar trebui sa explici problemele masinii . De ce este in service etc , sa stie clientul despre ce este vorba .

B-32-TYC 24-01-11 12:17

1100 :)))...man...mai mult de 25 mil nu merita? sa nu crezi ca daca ii dai cu cu chit si o vopsesti gata este...tipla? cred ca nu stii ce inseamna o masina tipla.

sunt la 1000 euro dacii pe injectie impecabile...neatinse.

Thomas Everywhere 24-01-11 13:37

Quote:

Originally Posted by B-32-TYC (Post 4015675)
1100 :)))...man...mai mult de 25 mil nu merita? sa nu crezi ca daca ii dai cu cu chit si o vopsesti gata este...tipla? cred ca nu stii ce inseamna o masina tipla.

sunt la 1000 euro dacii pe injectie impecabile...neatinse.

cu siguranta no sa reuseasca sa o vanda cu pretul care il cere...este Dacie pe carburator si toti se uita sa o ia mai ieftina...carburatorul nu mai are valoare...a mea ca e putin modificata fata de a lui si n-am reusit sa scot mai mult de 3000 de lei, da pai pe asta care e doar simpla si atat. La 1000 euro iti iei dacie injectie cu ceva rugina si in alea...gasesti lotu 2000-2002 sunt varza...poate una din 2003-2004 la vreo 1500 euro cam asa. :) Dar gata, lasati topic omului...nu ne mai dam cu parerea..Bafta la vanzare Cosmine.

Muttley 24-01-11 16:42

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4009748)
Vand dacia 1310 in stare impecabila de functionare, masina este impecabila din toate punctele de vedere

... Doar pentru cunoscatori...

Quote:

Originally Posted by Marian06tzw (Post 4010339)
pai nu ai ais mai Cosmine pe mess ca s-a blocat motoru, acu e in perfecta stare????

E in perfecta stare de vanzare.
A si precizat, DOAR pentru cunoscatori. Daca nu esti cunoscator, la ce te bagi?!?

Si pentru elucidare, motivul blocarii motorului:
Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4015045)
Stiu ma ce ti-am zis, nu eram beat ;) stiu ca dadea mai bine aia cu 2 iesiri...da ma stia tot satul cand treceam:lol: asa acum e mai bine silentioasa:\8)

... adica masina impecabila doar pentru cunoscatori, condusa de un putulica, pardon, tanar de 15 ani, fara permis, doar prin sat.
Un fel de "masina de doctor batran, folosita pentru piata in uichend".

Vai plnoastra...

catlin25 24-01-11 17:34

Domnule Marian TZW ce faceti domnule divulgati secretul domnului Cosmin.Lasati domnule omul in pace.Sa fim seriosi acum "ce naiba".

All times are GMT +2. The time now is 10:43.

- Copyright 2026 4Tuning