![]() |
Machetele Mele - MnezO
Am inceput sa fac si eu o mica colectie de machete de aproximativ acum 6 luni cand am reusit si am achizitionat un foarte bine lucrat Porsche Carrera 911 1/18 si am zis sa fac o colectie ! Acum am o colectie de 6 masini toate la scara 1/18 pentru ca mi se par cele mai aratoase, dintre care 2 sunt editii limitate ! Deocamdata nu am mai multe machete pentru ca sunt foarte pretentios in a le alege si sunt foarte atent la detalii!
Acum sa va fac o prezentare a fiecarei masini si istoria ei ! Porsche 911 Carrera (1993) 1/18 Burago Slideshow de Prezentare ! https://img502.imageshack.us/slidesho...icture0421.jpg Porsche 911 Carrera Cabriolet (1994) 1/18 Maisto Slideshow de Prezentare ! https://img823.imageshack.us/slidesho...icture0427.jpg L.E - Va rog sa scuzati calitatea pozelor ! |
Re: Machetele Mele - MnezO
Bun venit pe sectiune.
Te invit sa citesti Regulamentul sectiunii de prezentari. Pe viitor te rog sa urci pozele pe serverul 4Tuning. PS: ce scartaia asa de tare la tractoras zilele trecute? |
Bine ai venit:!:
Frumosi cei doi porci:!: |
Bine v-am gasit ! si multumesc pentru apreciere desi nu am avut tangente in a-mi prezenta machetele pana acum ! Masina mare imi face mai multe probleme :P
|
3 Attachment(s)
Revin Cu un "Shelby Series 1" 1/18 Burago
|
Un model frumos vad ca arata foarte bine:!:
|
Am uitat sa mentionez ca pe finalele shelbyului scrie "borla" :twisted:
|
Bine ai venit , frumoase machete ..mai ales aia 1/1 :D aşteptăm mai multe prezentări , succes ! :-)
|
3 Attachment(s)
Macheta de azi un Volkswagen Bettle 1/24 Maisto !
|
bine ai venit....asta e de vis .....spor in :Dcontinuare
|
Bun venit!:D
|
Bun venit! Poti pune o poza de grup?
|
10 Attachment(s)
Axel - O sa pun si pzoe de grup dupa prezentarea lor !
Astazi intram mai tare in paine cu machetele si prezentam o japoneza Modificata din cap in coada si anume un Mazda Rx-7 1/18 by Jada Toys in editie limitata !! |
Frumoasă macheta, am studiat-o şi eu ceva vreme, doar că motorul mi se pare puţin cam urāt cu atāta crom.
PS: E cumva 1 of 2500 ? |
7 Attachment(s)
Revin dupa o scurta pauza si cu preferata mea ! Nissan 350 Z 1/24 BY Universall Chanel ! (Masina replica 1:1 a filmului Tokyo Drift)
Se deschide tot la ea, suspensie independenta pe fiecare roata + viraj ! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:53. |
- Copyright 2026 4Tuning