![]() |
Cumpar Oltcit!!
Cum spune si titlul, caut sa cumpar Oltcit, de preferat functional, cu acte valabile, in stare cat de cat buna, si la un pret decent. Am tot caut pe net si nimic. Vreau sa incep un proiect.
Am citit pe aici pe topicuri cum ca s'ar gasi Olcituri si la 4-5-600 lei :lol: Daca imi arata cineva un Oltcit la banii astia, il iau pe loc. Multumesc, astept ofertele aici sau pe PM. |
Re: Cumpar Oltcit!!
da o tura la tine prin oras....si vezi primul oltcit tras pe dreapta, care pare ca sta de ceva timp. Cu ceva perseverenta....il iei din cateva sute de lei:)
|
e greu, nu prea mai sunt, s'au dus toate la remat :( si cand te gandesti ca taicameu a avut 2.
|
eu am luat in urma cu 3-4 luni un oltcit din 94 cu 250lei in stare perfecta dpdv al caroseriei si mecanic, din pacate cu complicatii mari la acte dar nu imposibil de facut (nu m-au interesat actele) deci, exista si se poate, nu-ti fie jena sa lasi numarul tau de tel pe cateva rable poate iese ceva, eu asa l-am gasit si m-a sunat dupa o luna, cand uitasem.
|
ar fi vis :| ideea e ca nu mai sunt, au disparut cu totu'. Poate am noroc prin bucuresti, dar nu cred ca gasesc ceva la preturi de nimic..
|
Salut! am eu un oltcit de vanzare dak esti interesat da-mi pm :D
|
uppppppp
|
upppp
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:04. |
- Copyright 2026 4Tuning