![]() |
Vand 2 1/24
2 Attachment(s)
vand 2 machete la scara 1/24
*Chevrolet Nova SS -producator: Maisto Kit -stare: Foarte Buna -macheta vine cu inca un set de jante -se deschide tot PRET: 60 Lei cu tot cu transport mai multe poze aici: https://forum.4tuning.ro/505-machetel...0/page-12.html *Audi Q7 -producator: Welly -interior mochetat,centuri de siguranta din material textil,jante bling bling cu etrieri rosii,se deschide capota motorului si usile fata,sticker 4tuning. -stare: Foarte buna Va spun cu cat am cumparat-o: Macheta a fost cumparata de la radu_bv cu 40 lei,iar jantele au fost cumparate de la LauTM cu 35 lei(chiar din prima tura cand le-a adus) PRET: 60 lei cu tot cu transport mai multe poze aici: https://forum.4tuning.ro/505-machetel...0/page-11.html Daca le cumparati amandoua odata pretul scade cu 10 lei si transportu e platit tot de mine |
Re: Vand 2 1/24
upppp....
valabile... |
upppppp
|
uppppppp
|
UP la 48 de ore!
|
daca imi poti rezerva o saptamana nova ss cred ca o iau eu:D
PS:Mai poti pune ceva poze mai detaliat cu ea? |
ti-o rezerv...iti dau idu meu pe pm si iti trimit pe mess mai multe poze....e bine?
nova rezervata.... accept si schimburi tot cu 1/24,de preferat GOLF V GTI Cararama Audi A6 Cararama... si altele care sa imi convina,dar astea sunt pe primul loc |
Nova a plecat la Alba...
Mai ramane Q7-le |
chiar nu vrea nimeni un Q7 ?:D:D...
accept si schimburi tot cu 1/24... |
as vrea eu q7..te intereseaza vreau schimb din anunturile mele??:D
|
da chiar nu stiu ce ai :-?...poti sa pui poze,sau linkuri?
|
|
am vazut ca ai Golf 4 si Countachul....Countachul mai are eleron...pune poze cu ambele...sa se vada ce modificari au ...ce defecte si etc....
|
chountach nu mai are eleronul,l-am vandut acum o saptamana...goldul are interiorul modificat ..are cateva detalii facute pe bord si pedalele vopsite in alb...in rest e impecabil...diseara pun si poze:D...
|
ok...astept pozele cu amandoua daca se poate :D:D:D...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning