![]() |
/ schimb Volvo S40
6 Attachment(s)
Tip caroserie:Berlina
Kilometraj:140000 km Anul fabricatiei:1998 Putere: 116 CP Capacitate cilindrica:1600 cm3 CombustibilBenzina Culoare gri sobolan Inmatriculare:Inmatriculata Carte service:da Alte informatii full option,full electric stare foarte buna de functionare, recent schimbat consumabile, placute, directie etc accept orice test!! accept variante cu masini la pret real!! pret:3800 euro mai multe detalii pe id de mess: ovidiu_bidepa sau la nr de tel:0742151936 |
Re: Vand sau schimb volvo s40!!!!!
Full option fara piele, incalzire in scaune, clima-automatic, trapa, jante, motorul de 1.6 benzina are 105 cp etc.
Deci, ce vinzi? |
Re: Vand sau schimb volvo s40!!!!!
Ca sa nu mai vorbim de culoare, care numai Gri SOBOLAN nu e!
+jante de tabla la o masina full? Poate in Ludus acolo. Ca sa nu fiu offtopic, ofer schimb cu 406-le meu, dar vreau diferenta din partea ta. |
Re: / schimb Volvo S40
in afara de ce a zis colegul , ar mai si si scaune electrice,car-kit incorporat in scaun, magazie de cd-uri, navigatie, computer de bord, alarma cu gps, cruise-control, cutie automata , eleron, perdeluta spate, jante pe 16, si chiar si geamuri electrice pe spate, ca vad ca a ta are doar pe fata .
imi permit sa vorbesc pentru ca am avut un s40 foarte dotat, dar nici ala nu era full. uite-o aici, eu am dat-o de vreo 2 ani, dar acum vad ca e iarasi de vanzare http://volvo.anunturi-auto.4tuning.r...o-9615609.html erai mult mai aproape de adevar daca spuneai ca vinzi cel mai CHEL volvo s40 cu cel mai mic motor posibil :D, pentru ca singura optiune pe care o vad eu la masina ta este aerul contitionat |
Tip caroserie:Berlina
Kilometraj:140000 km Anul fabricatiei:1998 Putere: 105 CP Capacitate cilindrica:1600 cm3 CombustibilBenzina Culoare gri Inmatriculare:Inmatriculata Carte service:da Alte informatii stare foarte buna de functionare, recent schimbat consumabile, placute, directie etc accept orice test!! accept variante cu masini la pret real!! pret:3800 euro mai multe detalii pe id de mess: ovidiu_bidepa sau la nr de tel:0742151936 mersi baieti de observatie se mai intampla.... |
Masina a fost lovita in fata? De ce volanul are alta culoare?
Masina de la semnatura + o diferenta? |
In pozele 1 si 3 are volan negru, iar in poza 3 se vede clar diferenta de culoare intre aripa si usa sofer. Da mai multe detalii despre masina daca chair vrei sa o vinzi. :rolleyes2
|
up....
masina nu a fost lovita asa am aduso din spania cum o vedeti are carte service tot... accept variante.... ma puteti contacta pe id de mess ovidiu_bidepa sau la nr de tel: 0742151936 |
up....
|
|
https://forum.4tuning.ro/479-anunturi-auto-audi.html si diferenta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
- Copyright 2026 4Tuning