![]() |
Dacia SuperNova
10 Attachment(s)
vand dacia supernova,model rapsodie,an fab 2002,100000 km reali,consumabile schimbate recent(distributie,filtre,ulei),cauciucuri si baterie noua,traseu tobe nou romcat borla,inchidere centralizata,alarma,geamuri ionizate si omologate,cd kenwood+4boxe blaupunkt.accept variante,pret 1500 euro
Notă moderator: Lasă date de contact! |
Re: Dacia SuperNova
upppp
|
upppp
Notă moderator: Lasă date de contact! |
accept variante si cu masini mai scumpe,ofer 1000 euro diferenta.
telefon 0742871420 id messeneger cosmint26 |
uppppp
|
400E, valoarea reala,din cauza esteticului, cash!
|
F:Dara suparare.
|
bai baiatule ai u 400 de euro cash?dak ai avea ti-ai baga si u benzina si te-ai plimba cu leganza ta,nu mai vorbi aiurea pe stomacul gol.si cand te-am intrebat de schimb logic k iti mai ofeream diferenta,nu te mai ataca atat k ti-am oferit dacie pe leganza
|
:D:D:D:-):???::rolleyes2:!::idea::idea::idea::???::???::?? ?::???::???::???::???::???:
|
[QUOTE=cosmint26;4012864]bai baiatule ai u 400 de euro cash?dak ai avea ti-ai baga si u benzina si te-ai plimba cu leganza ta,nu mai vorbi aiurea pe stomacul gol.si cand te-am intrebat de schimb logic k iti mai ofeream diferenta,nu te mai ataca atat k ti-am oferit dacie pe leganza[/QUOTE:oops::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::?::?: :idea::idea::idea::idea::idea::idea::idea::idea::i dea::idea::idea::idea::idea::idea::idea::idea::ide a::idea::idea::idea::idea::idea::idea::idea::idea: :idea::idea::idea::idea::idea::idea::idea::idea::i dea::idea:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:26. |
- Copyright 2026 4Tuning