![]() |
Marussia
20 Attachment(s)
Supercarul rusesc Marussia B2 a fost surprins chiar īn Rusia. De fapt, vorbim de familia de maşini sport Marussia,
Rusii nu se fac de ras nici la capitolul prestatie. Echipata cu un motor Cosworth V6 de 3,5 litri, ce dezvolta pana la 420 CP, B2 atinge 100 km/h in doar 3,2 secunde. In plus, masina exceleaza la capitolele siguranta si gadget-uri la bord. Puteti avea toate acestea la sfarsitul anului, cu conditia sa va despartiti de 100.000 euro. VIDEO |
Re: Marussia
m, asa si-asa. nu pot spune ca are ceva deosebit, sa ma atraga.
glumeam, imi place, interiorul putea fi lucrat mai mult |
Un ghiveci Lamborghini vs. Enzo Ferrari vs ceva Citroen GT Concept..... din fiecare cīte putin, proaspat furat.
Oricum, nu arata rau īnsa pretul de 100.000 Euro pt. un motor Cosworth V6 de 3,5 litri umflat la aprox. 400 CP e prea mare. Daca era cel putin un V 10 sau un V 12 mai ziceam. Pe asta o rade un Corvete SH din 1989 (pe care-l iau cu 45.000 EURO) de pe asfalt de nu mai ramīne nici urma de ea. |
Interiorul e facut manual la topor , probabil de asta costa atat.
|
OZN :)):D
|
arata frumos si-si merita banii in comparatie cu alte supercaruri. bordul e altfel si original. nu pot spune ca e urat. daca scria pe ea made in itali toti erau exasperati
|
Quote:
Sīnt ambele la fel de simple si suplu tinute. Strictul necesar pt. a conduce o masina si asta e bine asa. |
se vede ca rusii beau multa vodka
nu-i urata(sa zicem) ... da nici rupta din soare nu prea e |
din punctul meu de vedere e mai frumoasa decat veyronul
|
interiorul mi se pare fff frumos....e ceva diferit
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning