![]() |
Automotorshow
un nou club de curse din iasi in curand o sa fie in acte... :D
|
membrii:
Cartman-Cielo carlo_RS_GTI-Peugeot 307 HotWheels-Dacia 1300 bbulutz-Dacia 1310 cristi21-Dacia 1310 o sa urmeze si altii :D 8) |
of of mai .... iar incepeti ... mai copii
|
1.peste un an clubul va fi in acte
2. peste un an copii astia va vor da ceatza 3. nu va mai bagati in seama cu automotorclub ca nu ati fi voi buricul pamantului 4. la baietii de la 4ss tot asta le-ai zis ? 5.lasa-ne in pace cu site-ul tau ala de 2 bani 8) :lol: |
Carlo....lasa-l in pace. Are tot dreptul sa ne critice atat timp cat suntem minori. Dar la anul eu si cartman vom implini 18 ani...carnet...masina...etc... :roll:. Nu cred ca are rost sa ne certam, poate sa mai discutam...si sa ne intelegem :wink:
|
Bine ai venit Iasi-ule
Bafta multa in legalizare |
LoL
si asha mai departe ... bun mai ... bravo voua tineti-o tot asha ... |
Re:
Quote:
|
Nu pot sa nu remarc asemanarea numelui Automotorclub cu automotorshow-coincidenta sau altceva? De fapt, ce a fost mai intai, oul sau gaina? :lol: :lol:
|
seamana... :roll: si ce???
|
Re:
Quote:
|
Epox....in locul tau mi-as pune intrebarea daca o sa mai fie cineva in automotorclub. Nu as comenta la orice ora despre automotorshow ! off topic |
Lasati oamenii in pace... Ei macar incearca sa faca ceva. Voi astia tari de gura ce pana lu' Hector facetzi ???
|
mai bine ai intreba ce am facut noi pana acuma ... nu ce facem .... mai bine tac si fac decat sa dau vorbe in vant ... oricum las' ca o sa vedeti voi ceva frumos la anul deacuma ;)
pan atunci .... linisteeee si paceeee |
Carlo baga-ma la membri acu sunrt si eu membru : 8) 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:31. |
- Copyright 2026 4Tuning