![]() |
Thread special pentru antireclama
Cine vrea s ii fac antireclama unui vanzator sau dak stie mai mute despre acea masina s posteze aici!
Nu este frumos s ii strici omului thread-ul! Va multumesc! |
Re: Thread special pentru antireclama
Quote:
topicul tau nu isi are rostul.exista un theard pentru reclamatii si sugestii. |
Quote:
Da este adevarat c spui u dar dak nu este faci o reclamatie dar postul tot iti ramane pe thread si asa este cel mai frumos s spui aici c sti despre un vanzator sau o masina!!! Si crezi k e frumos s pui moderatori s isi bata capul q toti copii si toti ''cunoscatori''? Am deschis acest thread pt unu special. Si nu este frumos s vb q cineva q 'ba' dak nu il cunosti si dak nu tea deranjat! |
Quote:
Si nu a zis "ba" apelativ.. se referea la situatie ca BA DA .. ESTE FOARTE FRUMOS .... :) Oricum nu vad de ce te deranjea pe tine atat de tare situatia asta... :-?? Numai bine :paper: |
Quote:
Am vazut masina si e tzipla si actele sunt in regula dar nu ma-am intzeles q omu la bani! Intradevar esti mult mai sigur cand ai masina pe numele tau dar qm ai spus si u k e lume care merge cu tot felu de masini si inscrise pe alte tari si etc. Aqm fiecare q principiile lor! si eu sunt de acelasi principiu q u! Poate ai dreptate in leg q c a zis JimGod dar nu mi-am dat seama si dak este asa imi cer scuze!;) |
Quote:
Daca acel "special" sunt eu ... inseamna ca ai gresit cu ceva... pt ca eu iti spun sicer si nu vorbesc prostii sau ceva.. cum a spus si Caius ala nu e un om cum trebe .. (ala de a avut masina) pt ca eu cand stateam la SB mi-a zis cineva ca nu stiu ce probleme are cu fiscu... si crede-ma ca eu chiar sunt interesat sa iau masina aia ;) numai pt anumite optiuni pe care le are pe ea ... sa le pun la mine sa pun altele decente si sa o dau mai departe pe la 4 mii.. si daca o iau cu probleme .. nu imi convine crede-ma.. si eu nu stiu ce acte ai vazut u .. dar poate a facut omu` rost de ceva.. in Romania faci rost de orice... dar crede-ma ca daca masina aia e pe numele lui sau pe alt nume cu alte numere nu de SB eu a 2a zi sunt cu banii in dinti .. la el! Dar nu imi permit sa iau o masina care deja e in plan sa o dau mai departe fara sa fie OK .. eu nu sunt samsar... ;) Crede-ma ca nu vorbesc din basme.. si nu comentez la toate topicurile.. poti sa te uiti...;) Oricum numai bine si de vandut o vinde el stai linisti ;) pt ca masina face toti banii din toate punctele de vedere.. ii lipseste o singura chestie.. scaunele sa fi fost electrice ca ale lu` Sprinter! Nu incerc sa fac carcota cu tine sau sa ne certam ca nu are rost.. Nu vedeam interesul tau legat de masina aia.. credeam ca sunteti tovarasi! Dar acum ca ai elucidat ... e ok.. imi pare rau ca nu te-ai inteles cu el.. ca aia e o masina perfecta! Restu` e CanCan! :paper: |
Stai linistit k nu ma cert q tine k nu am dc si nu mai crede in c spune lumea pana nu vezi u! Eu nu o mai cred nici pe mama. :-)Si mie imi pare rau k nu m-am intzeles q baiatu dar intradevar o s o vanda el k isi merita toti bani dar k tot romanu incerci s negociezi ;)! S intezleg k u mai ai un e36?
|
Quote:
Ca restu` le-am luat sau urmeaza de la JimGod,BMnWA,etc.. Dar asa nu imi permit sa tin o gramada de bani blocati... Oricum 5500 nu .. dar 5000 cash ii inghite pe toti :D Numai bine! :paper: |
Spor la treaba!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
S fiu mai explicit: thread-ul acesta este pt anti reclama nu pt observatii si din moment c nu s mai dat up pe el inseamna k este ne functional (a fost faqt l kterinca) si prb s rezolvat! HAI SA FIM SI NOI OAMENI CIVILIZATI SI SA VB PE UN THREAD PE SUBIECTUL SPECIFICAT IN ANUNTUL RESPECTIV NU S PROFITAM K POSTURILE SUNT MOCA SI SA NE DAM DESTEPTI! Te salut si respect k esti mai inteligent! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:11. |
- Copyright 2026 4Tuning