Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cine imi poate face o sigla? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/232974-poate-sigla.html)

Mike15 14-01-11 17:08

Cine imi poate face o sigla?

Cine se pricepe in Photoshop sau programe de genu si este binevoitor sa-mi faca si mie o sigla "Viitorul sună bine"!
Multumesc frumos!

RRedman 14-01-11 19:35

Re: Cine imi poate face o sigla?

Quote:

Originally Posted by Mike15 (Post 3985343)
Cine se pricepe in Photoshop sau programe de genu si este binevoitor sa-mi faca si mie o sigla "Viitorul sună bine"!
Multumesc frumos!

Pentru ce anume folosesti sigla?

RRedman 14-01-11 20:07

1 Attachment(s)
..........

DTH 15-01-11 01:32

1 Attachment(s)
Sau aşa :arrow: Depinde acum cum vrei sigla , culori , font ...etc ( trebuia să specifici anumite detalii de la început ) ;)

Attachment 1822717

Este în varianta originală , îi dai tu resize cât vrei ;)

Mike15 16-01-11 12:13

Mulţumesc frumos tuturor. Pe mine mă interesează o siglă pe care să o pot pune pe o foaie (cum este la acte,intr-un colţ). Dacă mai aveţi...:-"

andi_cimpean 16-01-11 12:40

Quote:

Originally Posted by Mike15 (Post 3990387)
Mulţumesc frumos tuturor. Pe mine mă interesează o siglă pe care să o pot pune pe o foaie (cum este la acte,intr-un colţ). Dacă mai aveţi...:-"

Adică tu vrei un mic logo pe care să îl pui în antetul unui document!

Îţi poţi bate capul un pic în Paint şi îţi garantez că îţi iese. La final micşorezi în funcţie de hârtie.

Mike15 16-01-11 13:11

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3990473)
Adică tu vrei un mic logo pe care să îl pui în antetul unui document!

Îţi poţi bate capul un pic în Paint şi îţi garantez că îţi iese. La final micşorezi în funcţie de hârtie.

Mi-am încercat şi eu talentele dar,se pare că nu sunt bun pentru aşa ceva:))!
Daca mai vrea cineva sa faca sa faca si cu Viitorul sună bine! dar si Viitorul sună frumos! :">

Mike15 17-01-11 18:11

Mă mai poate ajuta cineva:-s?

promiseland 19-01-11 16:26

1 Attachment(s)
Specifica in ce domeniu vrei sa folosesti sigla sa stim si noi ce sa facem.De exemplu o sigla destinata unui post de radio nu cred ca i se portiveste unui fast food s.a.m.d.

Mike15 24-01-11 19:04

Quote:

Originally Posted by promiseland (Post 4001419)
Specifica in ce domeniu vrei sa folosesti sigla sa stim si noi ce sa facem.De exemplu o sigla destinata unui post de radio nu cred ca i se portiveste unui fast food s.a.m.d.

Salut! Este pentru o firma de exercitiu si am gresit eu trebuia "Viitorul sună bine!" Imi cer scuze pentru cei care au muncit,a fost greseala mea! Inca o data tin sa-mi cer scuze,nu am fost atent,nu mi-am dat seama...:(

All times are GMT +2. The time now is 13:25.

- Copyright 2026 4Tuning