![]() |
Subwoofer + Statie BLAUPUNKT
2 Attachment(s)
Curand am achizitionat un Subwoofer si o Statie BLAUPUNKT si as dori sa va intreb daca este o combinatie buna,probabil multi dintre voi o stiti.
Informatii. Subwoofer. * Subwoofer in incinta inchisa * diametru difuzor 30 cm * putere: 250W RMS (750W max) * SPL: 91 dB (2.83 V/m) * raspuns in frecventa: 35 - 500 Hz * impedanta 4 ohmi * dimensiuni: (H x W x D) 387 x 482 x 378 Statie. o Amplificator auto Blaupunkt EMA 460 o 4/3/2 canale o Number of channels 4/3/2 ch Class A/B o max. power@4 ohms 4x110 / 2x350 watts o RMS power@4 ohms 4x55 / 2x160 watts o RMS power@2 ohms 4x80 watts o Frequency response 10 - 25000 Hz o Signal/noise ratio > 90 dBA o Amplificator auto Blaupunkt EMA 460 Acum vreau sa va intreb de ce tip de cabluri am nevoie si ce mp3 player mi-ati recomanda. Aveti aici niste poze. |
Re: Subwoofer + Statie BLAUPUNKT
Singurul lucru pe care ti-l recomand e un amplificator de putere mai mare pentru difuzor.
|
ce masina ai ?
doar pentru statia aia e suficient un kit de cabluri de 10mm in ce buget vrei sa te incadrezi cu player-ul ? |
Quote:
Un traseu de 4 AWG pentru ce ai acolo ti-ar fi suficient. Playere recomandate noi: Alpine CDE-120 Clarion CZ100ER Playere recomandate second: Alpine CDA-9812 vezi ca sunt destule pe bazar |
Quote:
Intradevar m-as orienta spre un Alpine deoarece am avut un model destul de sofisticat,nu mai stiu sigur ce model era dar avea display 3D o gramada de functii si un pret destul de mare in magazin (21 de mil. lei vechi).Ce m-a dezamagit la acest alpine a fost faptul ca nu mai citea cdurile aproape deloc..chiar nu ma asteptam la asa ceva de la un Alpine acesta fiind si motivul pentru care l-am vandut.In fine sa termin cu offtopicul va multumesc de sfaturi si as vrea sa imi spuneti o parere despre sub si statie..daca exista persoane care au detinut asa ceva sa imi spuna o parere,buna,rea nu conteaza. |
Pentru masina ta e un pachet ok.
Sa nu te astepti sa coboare pana la 35 Hz cum scrie in specificatiile lui dar eu cred ca o sa-ti completeze sunetul din masina. Si eu tot pe Alpine iti recomand sa mergi. Cel mai bine cumperi un aparat nou , cu garantie. |
Nu cred ca am buget pentru un alpine nou..totusi o sa mai caut sa vad daca gasesc ceva SH..
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning