![]() |
Bmw e39- AOB
3 Attachment(s)
Salut tuturor , hai sa intru si eu in brigada cu un E39 , an 1997 , motor 2,0 , 150 cp , masina am acizitionat-o acum 3 luni din Germania , am inscris-o pe Ro . Dotari ca orice serie 5 , mai putin piele si jenti din aluminiu , in rest sunt super multumit de fiabilitatea si confortul ei. Am de lucru serios la ea sa intru in brigada celor tunati insa sper ca in vara ma aliniez cat de cat cu voi si am sa va fac o impresie placuta dupa o rujare si cosmetizare migaloasa apoi o fustita de M ( barile din fata si spate ) sa nu uit de praguri si faruri apoi de evacuare si multe altele . Am sa pun cateva poze pt parerile voastre referitoare la un tuning finut si frumos . Va multumesc si va doresc numai bine si km fara incidente.
|
Re: Bmw e39- AOB
Foarte frumoasa masina ... eu zic ca un MPack jante pe masura si o suspensie fac un e39 sa arate foarte frumos !
Ce anume vrei sa le faci la praguri ? |
Quote:
|
foarte frumoasa masina, si eu sunt in cautare de roti asa ca daca iti cauti in craiova s-ar putea sa ai concurenta :D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Uite un e39 frumos si fara MPack ... doar jantele si suspensia il fac mult mai frumos ! |
Quote:
|
ok !
Bafta cu masina in continare ! |
Quote:
|
Quote:
|