![]() |
Cielo 1.5 IS-19-CIP
2 Attachment(s)
Si bolidu meu momentan stock 1.5 2006 :D:D:D
|
Re: Cielo 1.5 IS-19-CIP
E varianta full? Adica A/C, proiectoare, 4 geamuri, servo..? Planuri de viitor ceva? Si nu mai fi zgarcit asa la poze :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Varianta nu e full are A/C geamuri electrice puse dupa, sistem audio proiectoare de ceata jos nu are momentan urmeaza.. planuri de viitor sunt :D
|
Varianta aia full nu are oglinzi din astia urate!
Cielo asta e de 1,5?? s-a fabricat cu motoare de alta capacitate? :lol: |
Pai am si spus ca nu e full :) Da mai sunt si cu motor , 1.5 16V si in leg cu oglinzile nici mie nu imi prea plac.. da nah pe viitor le schimbam:lol::lol:
|
Cielo nu s-a produs decat cu motoare de 1500 cmc: 1.5 8v (diverse puteri) sau 1.5 16v. Atat.
Al tau e la fel ca al meu: 1.5 8v 59kw, euro 3, 2 catalizatoare si 2 sonde Lambda. Pt proiectoare o sa-ti trebuiasca si instalatia electrica din bord, nu o are decat pe cea din bara fata. |
In leg cu motoru cam ce motoare se potrivesc exact pe cielo ? in general am vazut de Opel Kadet ... Pe mine mar tenta sa schimb motoru din cauza consumuli + cp mai multii ? ce sfaturi imi dai?
|
Motoarele de pe Opel in general... Vectra, Calibra, etc... SFI 2.0 16v 150hp. Daca ai pe cineva priceput, o sa merite sa faci transplantul. In principiu e bine sa cumperi masin "donatoare" cu totul, o sa mai ai nevoie de cutie viteze, electronica, suspensie fata, punte spate, frane.... intelegi tu. Plus bani de cheltuiala, motoru cand il pui pe masina ta, mai bagi ceva bani in el...
|
Aha mersi . GEo ZGa am citit acolo la tine la masina... cam aceleasi probleme au toate.. a mea de exemplu plasticu de pe bord.. la gropi si din astea mai scartie trb sa se auda ceva pe la imbinari la usi.. mai gasesc umezeala..:-)
|
Da... nu mai e calitatea celor din 1996. Asta e, incercam sa le imbunatatim pe cat putem. Eu am lasat-o in paragina in ultimii 2 ani, dar o sa ma apuc iar de ea cand se mai incalzeste vremea.
Cu scartaitul plasticelor cred ca am gasit o solutie: am pus banda dublu adeziva pe rama de plastic a ceasurilor si vad ca nu mai scartaie. Mai raman celelalte plastice... La partea de umezeala... am schimbat vreo 3 chedere, gaurile de scurgere a apei din partea de jos a usilor sunt curate, am pus folie noua in spatele fetei de usa... si totusi imi mai intra putina apa pe la usa soferului. |
Are cineva de pe aici motor diesel pe cielo ?
Daca Da sunt interesat si eu de costuri / motor / omologare :D |
N-are nimeni. Cel putin nu are topic :D Dar poti sa-ti pui un SFI, e foarte bun pentru Cielo, toata lumea il recomanda :lol:
|
SFI de pe ce masina ? , si ce consum ajungi cu motoru asta? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:53. |
- Copyright 2026 4Tuning