Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - mustang G.T (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/231792-machete-lucru-mustang.html)

mustang G.T 08-01-11 20:04

Machete in lucru - mustang G.T

10 Attachment(s)
Sall,
Ar fi trebuit sa va prezint mai intai colectia dar nu am fotografii,asa ca am decis sa va arat ce am modificat pana acum...

Renault 12 Gordini:
-eu as vrea sa iasa rat style
Modificari aduse :
-am facut puncte de vopsea maro/rosu?
-am revopsit bara (dar vopseaua nu este crom/nichelat este un gri deschis . o sa mai caut vopsea)
-am facut un gratar ca la dacii

Modificari in viitor:
-as vrea sa ii fac niste presuri
-un sistem audio real: trebuie sa caut niste boxe. (nu o sa fie doar de forma, o sa si se auda)

Mai vreau sa precizez ca pe viitor vreau sa ii fac masinii un garaj.
Modificarile o sa se realizeze foarte greu deoarece am scoala...:d

Sper sa va placa : (pozele nu sunt de calitate ff buna ,sunt facute cu telefonul,pt ca aparatul de fotografia este stricat)

bmwh548 08-01-11 20:23

Re: Machete in lucru - mustang G.T

De ce trebuie sa ramanem noi cu gatul sucit dupa ce vedem pozele?

timitza09 09-01-11 11:42

Pacat de ea...:sad:...rat arata foarte oribil...dar ma rog daca tie iti place!!!,daca te razgandesti...vorbim...poate un schimb ceva:D

strada 09-01-11 16:27

Interesant proiect.Dar cred ca dadea mult mai bine old school,in fine e proiectul tau.Bafta si incearca poze cu o calitate mai buna

edinho_realmadrid 09-01-11 18:47

Salut;)Bafta cu proiectul, dar in locul tau, incepeam cu o macheta mai "naspa" !!! Este prea ok Renault-ul, chiar si asa fara modificari :D Sper sa iti iasa ce iti doresti :-) La interior, in afara de sistemul audio(care dupa parerea mea nu prea are loc in stilul rat), te-ai mai gandit la alte modificari?

mustang G.T 09-01-11 20:52

Aveti dreptate baieti nu o mai fac rat ...:???:...o refac originala...e foarte usor pt m-am gandit inainte ,,daca nu imi place,,...:oops:...gata data viitoare va intreb si pe voi ce sfaturi aveti....:idea:
In urmatoarele zile o sa prezint un loganel ....:twisted:
Modificarile decurg destul de greu...

mustang G.T 26-01-11 10:28

poze o sa le fac saptamana cere va urma si o sa va prezint si machetele:twisted:

aditzaa 02-02-11 21:52

Bine ca te-ai gandit mai bine sa lasi Renault-ul clasic cum era, dupa mine nu prea dadea bine rat.Asteptam sa ne prezinti machetele.Bafta

mustang G.T 01-03-11 18:58

da, m-am gandit (si mau ajutat si baietii,cu vorbele) si am decis sa las macheta originala...
Cat despre prezentarea machetelor ,nu am poze (deoarece mi s-a stricat aparatul:cry::cry:) dar curand o sa imi cumpar altul:-):twisted:.
In general pe aces thread mai am de prezentat vreo 3 machete in lucru ...

mustang G.T 16-03-11 09:32

cum am zis :
2. Dacia Logan NOREV 1/43
Am facut evazari la aproape toate aripile (3 dintre ele, la a 4 inca mai lucrez)
Am facut o gaura pentru toba de esapament (mai trebuie sa o modelez cu poxilina). :twisted:
Vreau sa ii gasesc o vopsea frumoasa ( puteti sa imi ziceti si voi la ce va-ti gandit). Ma gandeam sa mai modific putin bara fata.:idea:
Poze sper sa le fac saptamana aceasta (dar nu promit).

Am modificat macheta deoarece mai am una la fel .:D

mustang G.T 17-03-11 19:38

aseara m-am gandit sa il modific altfel de cum am zis ...:D si am inceput modificarile !...doar atat va pot spune ca va fi un model care dacia nu il are pe piata...va las sa ghiciti!:twisted:

bmwh548 17-03-11 22:54

Mda, istorisim povesti si vorbim discutii. Cand revii cu poze clare si un proiect serios imi dai un PM sa redeschid topicul, pana atunci CLOSED!

All times are GMT +2. The time now is 18:42.

- Copyright 2026 4Tuning