![]() |
Cum sa ... Piesele la motorul X25XE
4 Attachment(s)
1 - Senzorului de poziţie arbore cu came (CMP)
2 - Senzorului de poziţie arbore cotit (ckp) 3 - port diagnosticare 4 - ECU / LHD 5 - ECU / RHD 6 - releu de control al motorului 7 - Senzor temperatura lichid de racire 8 - Valva EGR 9 - Solenoid EGR 10 - Senzor Pozitie valva EGR 11 - Filtrul de carburant (aproapede rezervor) 12 - Senzor presiune combustibil 13 - Pompa de combustibil (în rezervor) 14 - Releu pompa de combustibil 15 - Senzor de oxigen încălzit (HO2S) (fata de evacuare) 16 - Senzor IAC (Idle Air Control)(Control aer la relanti) 17 - Bobina de aprindere 18 - Injectoare (sub Plenarele admisie) 19 - Senzor de temperatura aerului de admisie 20 - Solenoid 1 de control aer al colectorului de admisie 21 - Solenoid 2 de control aer al colectorului de admisie 22 - Senzor antidetonatie 1 23 - Senzor antidetonatie 2 24 - Senzor debit de aer 25 - Senzor lichid de servo (în pompă) 26 - Pompă secundara de injecţie de aer 27 - Releu pompa injecţie de aer 28 - Solenoid pompa secundara injecţie de aer 29 - Senzor pozitie clapeta de acceleratie 30 - Senzor de viteză a vehiculului (pe transmisie) |
Re: Cum sa ... Piesele la motorul X25XE
mersi de info, aveam nevoie sa stiu unde e IAC-ul, foarte bucuros ca e la vedere si foarte usor de "lucrat" la el, la c20xe am dat multe blesteme pana l-am montat/demontat :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:48. |
- Copyright 2026 4Tuning