![]() |
[vand] diverse
1. butoias de 10 litri pentru tuica din lemn de agud
pret 300 lei negociabil 2.imprimanta multifunctionala canon pixma mp201 (fara cartuse) pret 100 lei 3.incarcator si 2 baterii sony ericson k800i pret incarcator 20 lei pret fiecare baterie in parte 40 lei mentionez ca bateriile tin pana la 5 zile in stand by cablu de date pentru sony ericson k800i pret 20 lei 4.casti hand's free samsung SGH-L700 pret 30 lei cabluri de date samsung SGH-L700 si GTS5230 pret 20 lei bucata 5.o pereche de twetere pret 5 lei 6.card micro M2 512 mega +adaptor de card ambele la pretul de 80 lei 7.lant si bratara de argint pret lant 50 lei pret bratara 30 lei 8.inel ghiul de argint pret 50 lei 9.o pereche de cercei aur tip inel pret 70 lei 10.bratara din aur cu certificat de garantie pret 100 lei gramul 11.inel ghiul din aur pret 100 lei gramul accept diferite schimburi bratara,inelul si cerceii din aur prefer predarea personala facand in prealabil verificarea calitatii si gramajului acestora date de contact: -YM: blackshaddow00 -telefon:0751278833 sau 0769289577 |
Re: [vand] diverse
60 ron pe imprimanta...tu decizi!
|
70 ron si platesti 5 lei transportul prin posta
|
a nu se considera up mai adaug
o pereche de bocanci militari MaPN noi 200 lei negociabil iar ca schimb pentru piesele din aur m-ar interesa un dvd auto cu ecran retractabil Notă moderator: Ba se consideră "up" pentru că ai mai puţin de 48 de ore, de la ultima intervenţie pe thread! |
60 ron ultimul pret!! daca vrei sa o dai cu suma asta e ok...daca nu vrei,iau din alta parte.bafta!
|
@Brun3thu-asta nu se considera negociere ceea ce faceti dvs ci mai de graba mi-ati impus un pret si daca vreau sa il accept bine daca nu nu
eu consider ca negociere se poate numi atunci cand eu mai scad putin iar dvs mai adaugati putin la pret si ajungem undeva la mijloc numai bine o zi placuta sa aveti |
sunt interesat de un pistol airsoft cu gaz si sistem blow-back
mai vand samsung s5230 impecabil nota 10/10 cu cablu de date,cd instalare,incarcator,husa pret 230 lei usor negociabil casca bluetuth nokia BH 104 stare perfecta de functionare pret 50 lei Notă moderator: Te rog să urci pozele pe serverul forumului! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:36. |
- Copyright 2026 4Tuning