![]() |
dibiesi
scuzatzi greseala din titlu "dibeisi"
rog un mod sa corecteze :( ce parere avetzi despre aceste difuzoare??? https://forum.4tuning.ro/imagehosting...e4c10f31e0.jpg in special acesta de 40 cm?? sunt bune de ceva...k subwoofere ma refer mi-a propus cineva sa imi vanda 2 astfel de difuzoare cu 1.6 mil i-am zis din start k e mult si l-am rugat s lase din pretz...acm astept o noua oferta din partea lui intrebarea mea ktre cei kre au....sunt bune de ceva...isi merita banii?? sunt cu adevarat subwoofere sau difuzoare normale (nu le-am vazut inca decat pe net) |
Re: dibiesi
:D ...nu le-am auzit, si sincer cred ca e a doua oara cand aud de firma asta, iar la cum arata din poza ce ai pus-o acolo...mi se par chinezarii sincer..tu stii ce vrei sa faci cu banii, indicat fiind sa asculti inainte sa cumperi sa vezi daca it plac, dar totusi personal nu-ti recomand, nici 20 de euro nu cred ca merita, mai ales ca sunt Sh. bafta!
|
anumite difuzoare dibesy suna destul de bine pt banii ceruti pe ele ... insa nu ti-as recomanda sa le cumperi mai bine strange niste banuti si de banii aia posti sa iti iei ori un magnat express10 si daca mai pui ceva bani un xpress12:) magnaturile chiar suna f bine pt pretul cerut pe el!!!!
edit" apropo astea sunt de casa daca te uiti atent sus este gaura pt un driver de inalte...(au fost niste boxe full-range!!!) |
dap...intradevar ai dreptate...nush ce sa zic
omu zice k sunt p 4 omi... p me ma incanta k sunt de 40 cm...si itzi dai seama cum ar arata 2 "animale" dastea intr-un porbagaj de nova putere nu imi trebuie prea mare...insa itzi dai seama nu vreau sa stric grau pe gaste....:P ms pt parere |
| All times are GMT +2. The time now is 05:02. |
- Copyright 2026 4Tuning