![]() |
Alfa Romeo 147 (B-147-FLW)
5 Attachment(s)
Salutari tuturor !
De mai bine de 8luni de zile,pot spune ca am devenit foarte pasionat de aceasta marca auto si acest lucru se datoreaza faptului ca pilotez o Alfa 147:D Masina este o 147 1.9JTD 8V [115cp] din 2002 de culoare neagra iar la interior domina pielea de culoare crem si fiindca poarta numar mare la picior i se asorteaza jantele Supersport pe 17" .Cand am cumparat-o avea 152000km si era cam zgomotoasa la gropi.Dupa aprox 13000km in compania ei pot spune ca sunt foarte multumit de cum se prezinta pe sosea. In acest timp [repet aprox 8luni] masina a mai suferit niste modificari precum : -schimbat basculele superioare + bucse bara stabilizatoare -remap [a castigat aprox 30-40cp -nu am fost pe dyno dar are un cuplu zdruncinator :D] -dupa remap a urmat intarirea ambreiajului la o firma specializata in Ungaria [rezista acum pana la 180cp si 400nm] -baterie noua [Rombat 72A] -distributia a fost schimbata si ea la 161000km -catalizatorul a fost scos la fel si toba de mijloc care a fost inlocuita cu o teava. -semnale Lucas albe -faruri GTA -revizia la 155000km Si mai sunt multe pe drum ,dar asteptam primavara !:-) Dotari : dubluclimatronic ,cruise control, follow me home ,6 airbaguri . |
Re: Alfa Romeo 147 (B-147-FLW)
Ft frumoasa mica bestie:D...pacat ca nu sunt din bucuresti...dadeam o liniuta cu ele:P ... Motoarele Diesel la alfa cu Remap castiga mai multi cai ca un Benzina...dar asta este...:) eu trebuie sa ma bag sub capota ptr cai...:P
|
5 Attachment(s)
+ cateva poze ! Tin sa precizez ca ambele abtibilde [parbriz + bara] au disparut ! Masina este CLEAN !:D
|
Imi plc masinuta...:D..arata ok:P
|
Frumos.. un 30% folie i-ar sta bine de tot :)
|
frumoasa tare....eu una din masinile mele preferate si dorite.
spor la modificari. |
Va multumesc frumos tuturor !
:D |
Iata ca a sosit timpul sa mai schimb/repar una alta pe la masina,odata cu implinirea a 165600km, asadar dupa cum urmeaza:
1- Caseta de directie a fost reparata 2- Capetele de bara 3- Bieletele de directie 4- Bieletele antiruliu 5- Basculele inferioare ... 6- Tamponul central al motorului 7- Cablurile de frana de mana 8- Revizia necesara dupa aproximativ 10000km [Ulei - SELENIA WR ,Filtrul de aer si cel de ulei] 9- Dupa toate cele, obligatoriu o geometrie :peace: |
stiu masina!
Sa o stapanesti sanatos! Cand vrei sa ne intalnim sa iti dau grila aia inapoi! :) |
imi place masinutza ta!s-o stapanesti sanatos si mai pune poze cu ea!
;) |
bomba masina, bafta cu ea si fara incidente
|
e foarte frumoasa masina.....dar parera mea..nu imi plac ,,sigurantele ,,alea de pe capota ,sper sa nu te superi ,e doar parerea mea .tie sa iti placa ,bafta in continuare ;)
|
Multumesc baieti. De acele capse voi scapa atunci cand o voi revopsi/colanta ... ma mai gandesc.
Astept vreme mai frumoasa ca sa ii pot face niste poze :roll: |
Quote:
negru mat? o sa arate bestial |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:48. |
- Copyright 2026 4Tuning