![]() |
Sfat achizitie amplificator!!!
As dori sfaturi pt achizitionarea unui amplificator pana in 300 ron pt doua boxe de 100 w!!!
cd player : Sony GDX:GT23 boxele suntde la un amplificator de casa si as dori cu ajutorul unui amplificator bun sa montez in masina un Opel Astra g :?: |
Re: Sfat achizitie amplificator!!!
Cred ca un amplficator ieftin si bun pentru tine ar fi Mac Audio MPX 2000 asta in caz ca vrei un amplficator nou.
Bafta! |
Ms de sfat ,dar la 2 boxe de 100 w una si 4 ohm nu are nimic ca amplificatorul nu scoate decat 60w pe 2 canale?
ps:nu ma pricep deloc |
Daca esti ferm convins ca acel difuzor are intr-adevar un consum de 100W atunci inseamna ca acest amplificator nu e ok.
Ideal ar fi sa ai puterea amplficatorului cel putin egala cu puterea consumata de difuzoare. La bugetul pe care-l ai un amplificator nou cu 2X100W mai greu. |
am in masina in portbagaj 2 boxe soni pe care scrie 350 W si pe astea pe care vreau sa le pun scrie putere 80/100W cam de ce as avea nevoie sa pot sa le fac sa sune bine in masina?
|
Eu zic sa incerci cu amplficatorul care ti l-am recomandat sau sa faci proba cu un amplificator dela cineva sa vezi mai intai cum se comporta.
|
stie cineva de ce mi se aud tot felu de sunete in subwoofer....gen cand scot cd`u, orice zgomot se amplifica...treaba asta se intampla de cand am schimbat cd`playeru`
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:00. |
- Copyright 2026 4Tuning