![]() |
Irmscher Opel Corsa
2 Attachment(s)
Irmscher Opel Corsa Irmscher ofera pentru Opel Corsa un set de modificari ce include: kit exterior, elemente de design interior, toba finala sport, suspensie ce coboara garda la sol cu 30 mm, si mai multe modele de jante cu dimensiuni de 16 sau 17''. |
Re: Irmscher Opel Corsa
draguta masinuta
|
bun pt o gagica la inceputul carierei in tuning:D
|
Frumusel kitul si gentzile din prima poza....................
:evil: :evil: In loved with bmw:twisted: :twisted: |
eu zic ca e buna si mai pt un pustan dar culoarea inchisa
|
masca radiator nu-mi place... uitati-va si voi ce urat vin usile uc rama... ce nu le-au facut fara ..erau super asa ! in rest e beton
|
buna masina asta pt neveste atrase de tuning
|
urat spate mai are
|
de-a dreptul oribila...........din cate vad sa cam ales prafu de Opel in general ...atat Corsa si Vectra sunt din ce in ce mai urate
|
mie-mi place si corsa asta si vectra noua....frumoase...si astra...toate
|
Adevarul este k majoritatea opelurilor sunt mf si opel astra si opel vectra si opel corsa( modelul mai vechi ) dar acesta le intrece pe toate este mai ridicata de la sol si are eleronul ala care face toata mashina:-? parearea mea cel putzin ;)) :D
GO!GO!GO |
E chiar misto ... da parca tot d femeie ramane :|
|
Quote:
masinuta ii draguta.. poate nu ii cel mai reusit kit, dar mai bine decat stock |
Ma nu am zis ca nu e lume care nu a r vrea sa circule cu ea .... din clasa mica mai e si polo ... care parca nu e kiar asa pe fatza ca asta :) oricum vb ta .... mai bine cu kit ul asta deecat stock :D
|
mie imi place la nebunie.....arata super pacat ca pentru noul opel corsa deocamdata sunt niste motoare de....... cel mai puternic este un 1.4 de 90 de cai asteptam sa intre opc in priza si sa veedem ce motor o sa arunce pe corsa... sigur va fi ceva sa faca senzatie in clasa mica;) aa si opel sigur o sa mai adauge ceva motoare la corsa
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:03. |
- Copyright 2026 4Tuning