![]() |
Vand E30 2.8 24v
1 Attachment(s)
Vand BMW e30, reconditionat in mare parte. Necesita revopsire.
TOATELE ACTELE IN REGULA. Asigurare valabila , ITP valabil pana in 12.04.2012 Motor 2.8 24v (193cp) din `98, mers pe cutie automata, deci motor odihnit. Are circa 2 luni de cand este pus pe E30, dar a venit zapada si vremea rea si nu am putut profita de puterea motorului. - Scaune scoica fixe omologate FIA + centuri in 3 puncte SCHROT - Pedalier Sparco - Volan Momo + inca un volan M-tech 1 - Trapa - Jante Aliaj - Motor 1.8 in acte. Pot scoate FISCAL. Accept variante Pret 2000E Voi revenii cu mai multe poze ! Tel : 0767843904 Y!M : [email protected] |
Re: Vand E30 2.8 24v
ai probleme sus la mansarda :D
|
motorul din acte o mai ai?
|
Mariane, Sper sa-mi revin :lol:
E trecuta fara serie motor, deci, nici o problema |
Quote:
|
Salut Adi. Mersi frumos.
|
piedone ce patisi nene! pai d'aia te chinuisi,s-o dai altuia! ori nu-ti revenisi din beutura?:lol::
|
Ce faci stef ?? :!::!::?::?::?: DE CE O VINZI ?? Daca imi zici ca nu ai bani iti dau un sfat : MANANCA SALAM CU PAINE !!! si apoi o sa ai bani , la cat ai muncit tu la ea , chiara asa mai stefane mai ??:shock:
|
MASINA NU SE MAI VINDE !
O voi pastra ! Sper sa fie prima si ultima iesire a mea de genul asta ! Va multumesc tuturor ca m-ati trezit ! :peace: SA FIE FORTZAAAAAAA ! ! ! !! :yikes::yikes::yikes: https://www.youtube.com/watch?v=Dz-fi-JMbes |
Felicitari pentru alegerea luata ! Fiindca ne parea rau la toti cei din Craiova , si cei care sunt pe 4tuning , ca atunci cand te prindem sa te luam toti la cativa pumni :-W asa din placere!!! Asteptam si filmulete cu al tau urs nu cu altele :) Hai bafta in continuare! Sa traiesti bine :D:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:12. |
- Copyright 2026 4Tuning