![]() |
Pisica Mea Necesita Ajutor....
6 Attachment(s)
Sal.....Am 1 motor 2000 24 de valve vanos.....masina a fost 316....este impecabila...in cateva sapt sper sa termin recarosarea...dar mai am cateva elemente de schimbat la ea...cine ma oate ajuta sa o faca plz...mai am nevoie de :
Disc de ambreiaj Placa de Presiune Rulment de Presiune sau asa ceva 2 Amortizoare Sonda Landa Basculele(2) Astea Vreau sa le cumpar noi sa nu mai am probeme......masina nu are blocant...vreau sa Cumpar s eu 1 blocant daca are cineva sa-mi spuna plz...... si un grup de 2.5 k am grupu original ded 316....... |
Re: Pisica Mea Necesita Ajutor....
Fara suparare dar urate spoilere !!
|
1 Attachment(s)
Nu e nici 1 suparare...doar k nu poti sa te caci in gustu omului...daca vreau le fac roz si gata...oricum mai fac 1 bara adik asta
|
marfa...are personalitate
|
thx....dar totusi cred k nu voi folosii masina iarna :(
|
nu se potrivesc spoilerele astea pe pisicutza...parerea mea
|
Quote:
|
e sonda lambda
si ii zice rulment de presiune..deci nu te inseli... nu imi plac spoilerele tale...dar fiecare cu ce ii place bafta cu masina! |
Quote:
|
frate vezi ca eu am mai multe e36 la dezmembrat si iti gasesti mai de toate.....
|
@sebaa & haristeas51, fratilor... omu a facut lista cu ce are nevoie, nu v-a intrebat daca va plac spoilerele lui, daca nu aveti cum sa-l ajutati, nu mai postati doar de dragul de-a creste contorul de posturi. Va rog sa nu mai comentati aiurea domnilor designeri....
|
Bine Mariusica o sa iau nr tau de la Samuraiu si o sa te sun sa vdm sa o fac si eu....GXZ lasa-i frate sa vb ei...poate au ei altele mai frumoase cine stie...
|
Quote:
|
Quote:
|
ok...fiecare cu gustu lui....uite un link...mai ai sursa de inspiratie :D
http://bmw-syndikat.de/bmwsyndikatfo...asp?FORUM_ID=2 |
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning