![]() |
VENTO
15 Attachment(s)
Dupa lungi cautari in achizitionarea unei masini vechi pe gustul meu am gasit acest vento cat de cat apropiat de ceea ce cautam.
Masina este fabricata in 1996 la Wolfsburg, are motor de 1,8 75cp, cod AAM si 207.500km cu carte service in momentul de fata. Ca dotari din fabrica are: -ABS -servo directie -geamuri electrice fata -volan reglabil pe inaltime -scaun sofer cu reglaj pe inaltime si lombar -faruri cu reglaj electric -proiectoare ceata -radio-casetofon original Alpha -airbag sofer si pasager -lumini pe usile din fata -lampi plafon spate -trapa -oglinzi electrice incalzite -stropitori parbriz incalzite -husa pt baterie -inchidere centralizata -bandouri vopsite in culoarea masinii -carlig original Cam atat am de spus deocamdata... |
Re: VENTO
superba,si eu imi doresc un vento pe viitor,bafta cu ea:)
|
chiar e frumos,foarte frumos..aceleasi dotari le are ca si al meu eu am in plus si geamuri spate electrice si trapa electrica
eu nu am husa pt baterie si interiorul ala de portbagaj care imi place la nebunie(dar s-au pus doar pe modelele 96+ ) ai grija de masinuta si tine-o cam mai originala posibil ! ceva planuri de viitor? |
multumesc de aprecieri...incet incet vor veni si micile modificari...
|
sal stapanesti sanatos ,foarte ingrijita masina !!
planuri de viitor? |
impecabila masina,multi km fara incidente...
|
salut frumos exemplar poate ne intalnim vreodata si eu sunt din bv
|
2 Attachment(s)
o mica imbunatatire de inceput de an...
|
vwvortex?
|
3 Attachment(s)
si pozele cu suportul de pahare si consola montate...
|
salut spune-ne si noua un pret si de unde ? MUltumesc mult!
|
frumoasa...sa ai parte de ea;)
foarte originala masina,ar fi ok daca o si pastrezi asa + o suspensie si niste jante pe masura:X bafta si numai bine |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
update...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:42. |
- Copyright 2026 4Tuning