![]() |
/ schimb Opel Astra Bertone
8 Attachment(s)
An fabricatie 2001,170 000km,capacitate 1800 (128cp),suspensie sport,triple negre (le dau si pe cele originale),grila fata simpla (fara sigla),eleron irmscher,jante aliaj 16',2 seturi de gume(vara/iarna).Dotari ABS,ESP,4airbag,aer conditionat,proiectoare,volan imbracat in piele,toba inox.Masina functioneaza impecabil (accept orice fel de test in locuri autorizate),vopsea originala cu mici defecte optice.Masina este inmatriculata in BG si ofer procura pe numele cumparatorului.Taxa de inamtriculare in ro este de 370eur.Pretul cash 3800,la combinatii ma mai gandesc.
|
Re: / schimb Opel Astra Bertone
daca era 370E taxa de ce nu ai inscris-o direct pe ro? sunt sigur ca inmatricularea in BG a fost peste 370E. NU cumva este an 2000 si are doar 116 cp si implicit este Euro 2 ?? Nu de alta da am vazut ca se practica destul de des faza cu anul de fabricatie(este 2000 si in anunt apare 2001). Fii dragutz si scaneaza cartea masinii unde arata KW/CP si sa vedem si codul motorului, asta daca nu ai nimic de ascuns bineinteles.
|
Quote:
|
schimbi cu fiat-ul meu ? https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...o-1-2-16v.html in jos la ultimele posturi ai ultimele poze cu masina.
|
Quote:
|
Valabil.3500fix pt cash!Accept schimb cu atv!
|
4200 negociabil inmatriculat RO are acte noi de BG valabile 1 an + procura (3500)
|
Quote:
|
Quote:
|
Masina a primit folie omologata cu certificat.O sa pun poze noi!
|
up in sus ;)
|
oferta mea ramane valabila,daca o inmatriculezi ro sunt dispus s amai dau o mica dif si masina mea.
|
nu vreau fiat nici daca are 300 cp sub capota;) nu stiu de unde stresul asta cu inmatriculata ro.va place asa tare de boc?
PENTRU DORITORI OFER ABSOLUT TOATE ACTELE TRADUSE SI LEGALIZATE PE NUMELE CELUI CARE O CUMPARA SI POATE CIRCULA FARA PROBLEME! |
3300 fix
|
Accept schimburi cu motor fabricatie minim 2004,de preferat miar sau masini mai scumpe,ofer diferenta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:58. |
- Copyright 2026 4Tuning