![]() |
Mecanica incepatori.
In ultimele saptamani constat cu tristete ca in facultate (Autovehicule rutiere) nu prea se face mare lucru legat de mecanica, asa ca m-ar interesa ceva cursuri de perfectionare. Ce imi recomandati pentru a putea invata mecanica atat cat sa ma descurc acasa (Mici modificari aduse masinii si remedierea defectiunilor). Locul de munca cere decat administratie, cu toate ca sunt angajat ca inginer auto, deci nu imi trebuie la servici nimic. Unde imi recomandati sa fac cursurile? Este de ajuns doar un curs sau o calificare de mecanic? Stiu ca experienta este esentiala aici dar totusi cam in cat timp considerati ca s-ar putea invata mecanica auto?
|
Re: Mecanica incepatori.
eu as vrea sa continui dupa liceu cu aceasta facultate dar am vorbit cu parinti mei si au zis ca daca vreau sa ma fac inginer mi-ar trebuie mai mult studii economice si am o nedumerire
|
fiecare facultate are un contract cu o anumita uzina sau anumit service. de exemplu facultatea din craiova are contract cu fabrica ford.
|
Quote:
|
Nu stiu in alte orase dar eu personal am terminat cu 8,73 si nu stiu mecanica deloc, dar nici cei cu medii mult mai mari deci nu la mine este problema si la facultate. Nu se invata mecanica si as vrea sa stiu in cat timp pot invata ceva folositor si unde? Un curs de calificare facut cum trebuie este suficient?
|
Quote:
Si nu inteleg cum nu sti chiar nimic nimic si din ce oras esti.O bujie tot sti sa o schimbi |
Quote:
P.S cu prima ocazie fa un schimb de ulei ...cu grija sa nu te murdaresti :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S inmulteste varsta ta cu doi +2 si atunci ne tutuim ! |
Quote:
|
Quote:
P.S imi place ca la varsta ta impartasim o pasiune comuna , dar mai ales imi place ca incerci sa ajuti prin ceea ce sti(ai invatat) |
Quote:
|
Quote:
Spune-le parintilor tai sa nu se mai uite asa des pe Discovery !:D Daca vrei inginer auto atunci mergi la inginerie auto -nu la A.S.E |
| All times are GMT +2. The time now is 23:15. |
- Copyright 2026 4Tuning